vista ati radeon x550 ekran kartı sorunu
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan vista ati radeon x550 ekran kartı sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>selamlar herkese, bilgisayarımda onboard 128 mb olduğunu düşündüğüm nvidia geforce 6100 nforce 405 ekran kartı mevcut. geçtiğimiz günlerde sapphire ati ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
selamlar herkese,
bilgisayarımda onboard 128 mb olduğunu düşündüğüm nvidia geforce 6100 nforce 405 ekran kartı mevcut. geçtiğimiz günlerde sapphire ati radeon x550 xtx 512 mb ekran kartı satın aldım. eve gelip makinaya taktığımda bilgisayar açılmadı. ram sinyalini vermeden siyah ekranda kalıyor. vista 32 bit starter kullanıyorum. bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim... |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Sorunlarınız | dued | 4 | 1504 | 26.01.08 17:15 |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
evet, ekran kartını çıkardığımda sorun sıkıntı olmadan açılıyor bilgisayar... donanımsal dediğiniz ekran kartıyla mı ilgili yoksa anakartta mı sorun olabilir mi?
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
ekran kartını taktıktan sonra bilgisayarı açtığımda makina hiç tepki vermiyor sadece siyah ekran çıkıyor. BIOS'a giremiyorum o durumda da. ekran kartını takmadan BIOS'a girip on board ekran kartını disabled konumuna getirip ondan sonra yeni ekran kartını taksam herhangi bir sorun yaratır mı, makinaya zarar verir mi bilemiyorum. eğer bu bahsettiğim sıralama herhangi bir zarar vermezse bu sıralamayı uygulayabilirim sanırım. ayrıca, cehaletimi mazur görün, PSU marka ve modelini nereden okuyacağımı belirtebilirseniz hemen aktarabilirim size...
ilginiz için teşekkür ederim bu arada... |
![]() |
| Tags |
| ati, ekran, karti, kartı, radeon, sorunu, vista, x550 |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| vista ekran kartı sorunu | ertas71 | Sorunlarınız | 6 | 08.01.08 22:18 |
| nVidia ekran kartı driverı yüklenmiyor [Çözüldü] | engintunbel | Sorunlarınız | 7 | 20.09.07 22:28 |
| Windows Vista ekran kartı sorunu | anmak09 | Sorunlarınız | 1 | 10.05.07 15:01 |
| vista ekran kartı sorunu | Mertcancan | Sorunlarınız | 0 | 23.04.07 18:10 |
| Geforce 7100 ekran kartı tv out vistada çalıştırma | dimitra1903 | Sorunlarınız | 0 | 14.04.07 15:39 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 23:02.

Lineer Mod