|
|
|||||||
| sponsor links |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar xp de hd film izlerken film çözünürlüğü ve renk kalitesi çok iyiydi ama vistaya geçtim kalite zayıfladı ve çok mat oldu.sadece media player klasıkte kalıte goruntu alıyodum,media playerda falan çok kötü.işin aksi k lıte codec in son surumunu yukledım media player klasıktede diğerleri gibi berbat bir görüntü haline dönüştü bunun sebebı nedır acaba.Şu anda sadece winamptaki görüntü iii.. bilen bır arkadas yardım ederse sewınicem..
|
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
yapılabılıyo tabi aynı kaliteyi wermıyo bunun nedenı ne olabılırki
|
|
|
||||
|
||||
|
medıa player yazdığım aslında k lite kodekın getirdiği media player klasık.vlc yide kullanıyorum goruntu dandık yıne. ama en iyisi ilginç bir şekilde winamp.yalnız k lite güncelledikten sonra bozuldu eski kodekte (2 surum oncesi falan) kalite görüntü wardı ben neden bole oldu onu çözemedim bir türlü
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
evet kusursuz yabancı brrip trhd ripi torrenturkeyde mevcut sande caps la karşılastıralıım
|
|
|
||||
|
||||
|
<span style='color:blue'>winamp yalnız winampta takılma olduğu için çözürlük zayıf kaldı
![]() nero show tıme ve bs playerdada yıne tekrar dandik görüntü war. yanlız şöle bişey war önceleri medıa player klasıkte kaliteli görüntü alırken sag altta görüntü desteklenmıyor basic ayarlarına geçildi diyodu ve otomatık aero filmi açtığım an kapanıyodu.film kapanınca otomatik aero gelıyodu.bu aero crysis i açıncada otomatık kapanıyo ama o kapanırken basıc ayarlara geçilidi yazmıyo belki bu olay yol gösterici olabılır |
|
|
||||
|
||||
|
evet senın werdiğin vlc benım verdiğime göre daha iyi ama yinede winamp kalitesınde diil
|
![]() |
| Tags |
| cozuldu, kaybi, goruntu, izlerkenkis, film, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Youtube,Google Video, Flash Oyunlarda Ses ve Görüntü Sorunu | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 1 | 01.02.08 02:00 |
| GÖRÜNTÜ SÜRÜCÜSÜ YANIT VERMEYİ KESTİ | erdal yıldız | Sorunlarınız | 6 | 30.01.08 17:49 |
| Vista Görüntü Resimlerinin Saklandığı Klasör | GençTürk | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 23.09.07 21:07 |
| DX9 Logosunda Görüntü Kaybı Sorunu | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 16.04.07 12:33 |
| Vista 'da Çalıştır yok [Çözüldü] | refo93 | Sorunlarınız | 7 | 01.04.07 20:49 |