Vista'da Windows Media Player Kapanma Sorunu? [Çözüldü]
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan Vista'da Windows Media Player Kapanma Sorunu? [Çözüldü] Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar Windows Media Player'da kapanma sorunu var. Sorun şu; Müzik dinledikten sonra Media Player'i kapattığım zaman arkaplanda hala çalışıyor. Ancak ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar Windows Media Player'da kapanma sorunu var. Sorun şu;
Müzik dinledikten sonra Media Player'i kapattığım zaman arkaplanda hala çalışıyor. Ancak Görev Yöneticisinden kapatabiliyorum. |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Sorunlarınız | midfielder58 | 12 | 1957 | 25.09.07 19:43 |
|
|
Genel Bilgi ve İpucu | digger | 1 | 869 | 11.09.07 21:19 |
|
|
|||
|
|||
|
Sanırım kimse çözümünü bilmiyor :(
|
|
|
|||
|
|||
|
Vista'yı geçen sene kurduğumda böyle bir sorun olmuştu.Nasıl çözdüğümü bulabilmem için Vista'yı kurmam gerekiyor.Uygun bir zamanda ilgileneceğim.Şimdilik sistem geri yüklemeyi kullanabilirsin
|
|
|
|||
|
|||
|
Cevap için teşekkür ederim. Sistem geri yüklemeyi vistayı kurduktan sonra performans için kapatmıştım.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vista DVD'si ile sistemi başlatırsan eğer ,yedeklenmiş bir geri yükleme noktası bulabilirsin.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bilgisayara format attım artık microsoft ürünlerinden sıkıldım bundan sonra Pardus kullanmaya karar verdim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pardus çok doğru bir seçim.Yardm etmek isterdim ama Vista kullanacak donanıma sahip değilim
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu siteyi kolay kolay bırakmam eğer linux ile ilgili forumda bölüm açmaya karar verirseniz seve seve yardımcı olurum.
Vista kullanan yakın çevreme warezdesteği öneriyorum. Doğru ve güvenilir bilgileri paylaştığınız için. |
|
|
|||
|
|||
|
benimde başıma gelmişti böyle olmasının sebebi sidebara media player aracının eklenmesi. Bu aracı kaldırdığınızda sorun kalmayacaktıtr.Muhtemelen arkadaş sorunu bir şekilde halletmiştir bu sebeble cevap amacım sorunla karşılaşacak arkadaşlar için bilgi olsun
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Kod:
http://support.microsoft.com/kb/936706 |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
ya sideshowdan onu kaldıramıyorum bunu nasıl yapabileceğimizi anlatabilirmisin acaba ???
|
|
|
|||
|
|||
|
Bende de aynı sorun oluyor yav... İnternetten video izlerken açılıyor ama wmplayer bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor... sideshow ne bu arada biraz daha açarmısınız lütfen ... Ben ilk defa duyuyorum...
|
![]() |
| Tags |
| cozuldu, Çözüldü, kapanma, media, player, sorunu, vista'da, vista39da, windows |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| vista ultimate de media player sorunu (kitaplık problemi) | dilekugur | Sorunlarınız | 25 | 15.04.09 09:21 |
| Vista'da Windows Media Player 11 Üzerinden Medya Paylaşımını Devredışı Bırakalım | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 12.03.08 16:44 |
| Windows Media Player | serdarim | Sorunlarınız | 5 | 28.10.07 02:11 |
| Windows Media Player 11'i Doğrulama Olmadan Kuralım | ICEEXOL | Windows XP / Dizin | 0 | 07.09.07 23:27 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 08:23.

Lineer Mod