|
|
||||
|
||||
|
Merhaba ,İngilizceye çevirirsin yanlız işletim sisteminin Windows Ultimate olması lazım.Daha Türkçe dil paketi çıkmadı.Çevirmek için Windows Update e gir Update leri sorgula ve karşına Update ler çıkacak sen sadece ingilizceyi seç ve yükleyi tıkla...
|
|
|
||||
|
||||
|
ilgilendiginiz icin tesekkurler
vistam home preminum K yani hic sansim yok mu demek |
|
|
||||
|
||||
|
Home Premium a Dil Paketi yüklenmez !
|
|
|
||||
|
||||
|
ok tesekkurler yardiminiz icin
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Benzer sorun bendede mevcut bende ukraynadan bir bilgisayar aldim ve rusca ultimate yuklu ve turkce yuklemek istiyorum ama turkce dil paketini bulabilmis degilim indirebilecegim bir adres gosterebilirseniz sevinirim |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Download |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Bende Türkçe paketin çıkmasını bekliyorum. |
|
|
||||
|
||||
|
Evet dün çok yoğundum ve yazının tamamını okumadan yazdım. Sanırım ingilizce paket de işine yarayacaktır.
|
|
|
||||
|
||||
|
Vista Home Premium sürümüne dil paketi yüklenmez! Yanlızca Ultimate ve Enterprise sürümlerine yüklenir.
|
|
|
||||
|
||||
|
teşekkürler
|
![]() |
| Tags |
| cozuldu, 3333, sorunu, dil, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista Appcrash Sorunu Help!!! [Çözüldü] | eixs | AppCrash | 7 | 24.01.08 18:55 |
| Deamon Tools Vista sorunu [Çözüldü] | midfielder58 | Sorunlarınız | 6 | 05.01.08 17:20 |
| Vista'da Dil Paketi Sorunu [Çözüldü] | GençTürk | Sorunlarınız | 2 | 01.06.07 17:01 |
| vista codec sorunu [Çözüldü] | nightwolf_55_42 | Sorunlarınız | 1 | 30.05.07 09:23 |
| Vista Kişiselleştirme(Personalizee) Sorunu [Çözüldü] | GençTürk | Sorunlarınız | 0 | 24.05.07 20:13 |