Vista Dual Boot Problemi
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan Vista Dual Boot Problemi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaşlar 80 gblık diskimi ikiye ayırdım ve diğerine xp kurcaktım.Xp cd sini taktım ama kurulmadı ve bilgisayarda yeniden başlattıgımda açılmadı.Bende ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar 80 gblık diskimi ikiye ayırdım ve diğerine xp kurcaktım.Xp cd sini taktım ama kurulmadı ve bilgisayarda yeniden başlattıgımda açılmadı.Bende Vista rc2 yükledim ikinci diske.Ama açılırken maalesef hangisini seçmek istiyorsun diye sormuyor.Ben asıl diskteki Vista'ya geçmek istiyorum.Ne yapmalıyım?
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Sorunlarınız | GençTürk | 3 | 1609 | 28.08.07 22:32 |
|
|
|||
|
|||
|
Forumda Vista-XP Dual-Boot var incelersen görürsün.
Sorunsuz Dual-Boot için önce XP sonra Vista yükleyip dene. |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Forumda XP ve Vista Dual-Boot işlemi var ona benzer.
Vista Beta'da VistaBootPro'yu indir ve yükle. Ardından yeni Boot ekleme yerine gel ve Vista'nın kurulu olduğu sürücüyü seçip adını Vista koy ardından restartla. |
![]() |
| Tags |
| problemi, boot, dual, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista 64 Bit Türkçe ve Ubuntu 64 Bit Dual Boot | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 1 | 29.10.08 19:27 |
| Windows XP SP2 ve Pardus 2008 Dual Boot | ICEEXOL | Windows XP / Dizin | 1 | 03.08.08 11:33 |
| Vista- XP Dual Boot Kullanımda XP Kurtarma Konsolunu Çalıştırmak | xxxxxx | Genel Bilgi ve İpucu | 2 | 20.06.08 14:53 |
| Dual Boot Kullanımda Windows Vista Nasıl Kaldırılır | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 29.03.08 11:28 |
| XP Home Edition ve Professional Dual Boot sorunu | GençTürk | Windows XP / Dizin | 4 | 17.05.07 19:45 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 05:17.

Lineer Mod