|
|
||||
|
||||
|
benzer sorunu daha öncede yaşamıştım formatla çözebilmiştim şimdi durduk yerde yine aynı hatayı verdi pc de iki adt dvdwr var vista bunları tanımıyor aygıt yöneticisinden baktıgımda sürücüler görünüyor yeniliyorum olmuyor
" Açıklama: Windows, aygıt sürücüsü yazılımını başarıyla yükleyebildi, ancak sürücü yazılımını çalıştırmayı denediğinde sorunla karşılaştı. Sorun kodu: 19. Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar: C:\Users\ece\AppData\Local\Temp\DMI9202.tmp.log.xm l C:\Windows\inf\cdrom.inf " |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
şu soruna bi çözüm bulamadık maaalesef formattan bir süre sonra yine aynısı oluyor
|
|
|
||||
|
||||
|
bunu nasıl yapacagız üstad
bi el at şu proplemden kurtulayım |
|
|
||||
|
||||
|
Sürücü modeline uygun firmware 'i indirmen gerekiyor.Çoğu firmanın kendi flash programları mevcut.Aşağıdaki siteye bak bakalım, uygun firmware dosyası mevcut mu ?
http://forum.rpc1.org/index.php
|
||||
|
||||
|
Peki,çakışma olup olmadığına bakabildin mi ?
Aygıt Yöneticisi -- IDE ATA / ATAPI Denetleyiciler -- Çift Kanallı Denetleyiciler üzerinde sağ tıkla ve Kaynaklar sekmesine girerek çakışma olup olmadığını kontrol et.Eğer yok ise aşağıdaki bölümü kontrol et; Aygıt Yöneticisi -- IDE ATA / ATAPI Denetleyiciler -- IDE Kanalı --Gelişmiş Ayarlar sekmesinde her iki okuyucu içinde DMA modunun etkin olup olmadığını ve de DMA modlarının sırasını kontrol et. İkincil olarak takılı olan okuyucu üzerinde sağ tıkla ve KALDIR'ı seç.Ardından sistemi tekrar başlat.
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19)
Bu aygıtla ilgili verileri Microsoft'a göndermek ve kullanılabilen bir çözüm olup olmadığını görmek için 'Çözümleri denetle'yi tıklatın. |
|
|
||||
|
||||
|
dostum senide yoruyorum anakart asus p5k-e wifi up bütün biosu taradım dma mod bölümünü bulamadım :(
|
![]() |
| Tags |
| vista, dvdwr, suruculeri, tanimiyor |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| vista birşeyleri tanımıyor. | ozgurken | Sorunlarınız | 0 | 24.03.07 14:44 |
| Lexmark 'ın Vista 32 ve 64 Bit Sürücüleri | ICEEXOL | Sürücüler | 0 | 14.03.07 13:07 |
| Vista Ses ve Modemi tanımıyor? [Çözüldü] | izzetm | Sorunlarınız | 2 | 31.01.07 13:12 |