| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Gerçek vistacıların 1 numaralı gerçek adresi merhabalar.benim şöyle bir sorunum var gibi görünüyor.ekran kartım nvidia geforce 7100 gs 512 mb. Xp kulanırken (1.5 gb remim var) tam 512mb olarak kullanıyordum.oysa şimdi tablo şu: forceware sürümü-169.25 \ toplam kullanılabilir grafik-623 mb. \ ayrılmış VİDEO belleği 128 mb. \ sistem video belleği-0 mb. \ paylaşımlı sistem belleği-495 mb.bu durumda xp oynadım bazı oyunları vistada oynayamıyorum ekran donuyor.acaba vista benim ekran kartımı tanımıyor mu?bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen..şimdiden teşekürler. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
dikkat etmeniz gereken programla ekran kartına overlok yaptığınız bu nedenle ekran kartı ısısını ve performansını iyi değerlendirerek kademe kademe artırma yapmanız. aksi halde pc açılışında resetlerle karşılaşabilirsiniz. |
|
|
||||
|
||||
|
Belleğin bir miktarı AERO hizmetine ayrılıyor.Bu miktar monitörüzün çözünürlüğü ve ekran kartınızın bellek miktarı ile alakalı bir durum.
Bknz; http://www.wvdestek.com/forum/Aero-Glass-i...arlar-t983.html
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
programı açın (muhtemelen restart istemiş ve sizde yapmışsınızdır yoksa isteyecek) 1.main menü-driver settings-customize-direcdraw and drect 3d-textures-Amount of system memory for PCI= (istediğiniz ram değerini veriniz bu biraz kartınızın desteğine ve ram miktarınıza bağlı benim ekran kartı paylaşımlı max. 512 mb deteklemesinden dolayı 512 mb olarak ayarladım)siz istediğiniz miktarı ayarlayın kaydedip çıkın 2.1.main menü-driver settings-customize-system setting-( açılan pencerede detect now)-enable driver level hardvare ovelocing-brirnci satır 533 ikinci satır 667 mhz aplly averloking window startup (her başlangıçta bu ayarlarla çalıştır seçeneği ni de tıklayıp kaydedin yalnız bu seçeneği kullanmadan önce diğerlerini yapıp o şekilde kaydederek denemenizi tavsiye edrim aksi halde reset atarsa bu seçenek ayarların devam etmesini sağlar bu nedenle ayarların sorunsuz çalıştığından emin olduğunuzda bu seçeneği aktif yapın) sanırım devamında sorunlarınız çözülmüş olur. üsteki grafik ayarları seçeneğinde daha ileri düzey overlok ayarları yapılabilmkte lakin o biraz uzmanların işi bizi aşar. bu ayarları yaptıktan sonra özellikle mhz sağlıklı ayarlanmışsa performansınız artacak ve görüntü daha kaliteli olacaktır. bunu anlamanın en güzel yolu vistaya puan güncelleştirmesi yaptırmanız. eğer sorunsuz puan güncelleştirmesi yapıyorsa ayarlar sağlıklı demektir zaten puanınızda artacaktır |
|
|
||||
|
||||
|
<div class='quotetop'>(xxxxxx @ Jan 7 2008, 22:21) [snapback]6310[/snapback]</div>
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
3. mesajda gerekli cevap verildi.Windows Puan Dizininin bench skoru sizi yan?ıltmasın.Ekran kartınız 7100GS.Teknik özellikleri düsük ve giris seviyesi bir kart.Genelde ofis bilgisayarları için ideal.Oyun için tercih edilemez.
RivaTurner bir overclock ve ince ayar programıdır.Kullandığın ekran kartının hızaşırtma potansiyeli yüksek değil.Bosuna grafik islemcisini yormana gerek yok.
| sorunu, karti, ekran, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| nvidia ekran kartı | ertas71 | Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri | 1 | 18.09.08 12:41 |
| vista ati radeon x550 ekran kartı sorunu | dued | Sorunlarınız | 4 | 27.01.08 05:20 |
| nVidia ekran kartı driverı yüklenmiyor [Çözüldü] | engintunbel | Sorunlarınız | 7 | 20.09.07 23:28 |
| Windows Vista ekran kartı sorunu | anmak09 | Sorunlarınız | 1 | 10.05.07 16:01 |
| vista ekran kartı sorunu | Mertcancan | Sorunlarınız | 0 | 23.04.07 19:10 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |