| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar vistada ekran kartımı yukluyorum ve mavi ekran hatası veriyo ekran kartımı yüklemeden vısta hata vermeden çalışıyor.Benim çözemediğim konu ekran kartını yuklemeden Aero özelliği çok güsel bi şekilde çalışıo ve AERO özelliğine vista 4,8 puan vermiş. ekran kartım:Nvdia GeForce Fx5500 256 Mb . ekran kartımı yuklemeden oyun oyayabiliyorum şuan için sadece NFS Carbonu oynuyorum ekran kartı yuklemeden bu oyunu açması imkansız anlayamadığım şeyler var. Ekran kartımı yukledikten sonra mavi ekran hatası vermemesi için ne yapmalıyım Şimdiden Teşekkürler... |
| sponsor links |
![]() |
| Tags |
| sorunu, karti, ekran, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| nvidia ekran kartı | ertas71 | Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri | 1 | 18.09.08 12:41 |
| vista ati radeon x550 ekran kartı sorunu | dued | Sorunlarınız | 4 | 27.01.08 05:20 |
| vista ekran kartı sorunu | ertas71 | Sorunlarınız | 6 | 08.01.08 23:18 |
| nVidia ekran kartı driverı yüklenmiyor [Çözüldü] | engintunbel | Sorunlarınız | 7 | 20.09.07 23:28 |
| Windows Vista ekran kartı sorunu | anmak09 | Sorunlarınız | 1 | 10.05.07 16:01 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |