| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
bilgisayara son format atığımdan beri 7 8 gündür etkinleştirdiğim halde vistayı etkinleştirmek için 0 gününüz kaldı benzeri bir mesaj çıkıyor ve pc kendi kendine reset atıyor . bu konuyla ilgili benzer bir topic olduğu halde orada bir sonuca varılmamış. Bu sorununu daha önce yaşamış veya çözümünü bilen varsa paylaşabilirmi acaba şimdiden teşekkürler |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Kayıt defterine girerek şu değerin verisini söyler misiniz ?
Kayıt defterinde şu yolu izleyin. Kod:
HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SL\Activation Kod:
Manual
|
||||
|
||||
|
ilginizden dolayı teşekkür ederim sayın ICEEXOL ancak sorunun kullandığım sp1 den kaynaklandığını anladım şu an tekrar yeni bir sp1 indiriyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
Neden böyle bir karara vardınız ? Umarım sorununuz çözülür. Yeni bir Vista kurarken aktivasyon anahtarınızı kurulumda değilde kurulumdan sonra girerseniz eğer böyle bir problemle karşılaşacağınızı sanmıyorum.
Ayrıca telefon üzerinden yapılan etkinleştirme işlemleride gayet sağlıklı sonuçlar veriyor.
| etkinlestirme, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows etkinleştirme acil yardım lutfen | emka | Sorunlarınız | 2 | 28.08.08 09:59 |
| windows etkinleştirme | mütevazi1 | Sorunlarınız | 12 | 03.07.08 18:01 |
| Ürün anahtarı etkinleştirme sorunu | GameSpring | Sorunlarınız | 2 | 20.04.08 01:35 |
| Windows XP Home Etkinleştirme | woldemort12 | Sorunlarınız | 2 | 12.03.08 23:17 |
| xp etkinleştirme sorunu | haruspexlx | Sorunlarınız | 1 | 19.07.07 16:08 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |