Vista home premium gpedit.msc
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan Vista home premium gpedit.msc Konusunu Görüntülemektesiniz.=>gpedit.msc'nin premium'da olamadığını öğrendim. Windows Vista Community: Discussion Groups Yukardaki adres ingilizce. Bu sayfada gpedit.msc'nin nasıl ekleneceğimi anlatılıyor. Eğer öğle ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
gpedit.msc'nin premium'da olamadığını öğrendim.
Windows Vista Community: Discussion Groups Yukardaki adres ingilizce. Bu sayfada gpedit.msc'nin nasıl ekleneceğimi anlatılıyor. Eğer öğle ise bu ingilizce yazıda verilen linkten nasıl gpedit.msc'yi indireceğiz. |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Sorunlarınız | ICEEXOL | 1 | 212 | 25.11.08 20:42 |
|
|
Sorunlarınız | ICEEXOL | 1 | 1137 | 29.06.08 01:24 |
|
|
|||
|
|||
|
Konuyu açtığınız bölüm hem Windows XP hem de Registry bölümü. Lütfen özen gösterelim. Gerekli yere taşıyorum. Ayrıca verdiğiniz adreste kurulum ile ilgili bir bilgi göremiyorum.
|
![]() |
| Tags |
| gpeditmsc, home, premium, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista Home Basic'te Aero 'yu Etkinleştirelim | ICEEXOL | Kayıt Defteri | 7 | 04.10.08 19:03 |
| Windows Vista Dil Paketlerini Home Basic, Business ya da Home Premium'a Yükleyin | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 22.09.08 10:45 |
| vista home | seckin1781 | Sorunlarınız | 2 | 03.05.08 16:18 |
| Rapidshare Adresleri Premium 'a Çevirebilirsiniz. | ICEEXOL | İnternet İpuçları / Haberler | 1 | 23.02.08 17:46 |
| Vista Ultimate-Home Premium sorunu | GençTürk | Sorunlarınız | 1 | 01.04.07 12:22 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 06:48.

Lineer Mod