| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Vistada CoD2 oyununun Multisini açınca çok yavaş açılıyo ama oyunun kendisi hızlı ilk açıldığı siyah ekranda çok bekliyor bunu nasıl düzeltirim acaba? |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Yokmu bi çaresi?
|
|
|
||||
|
||||
|
COD2 ,bir DX9 tabanlı bir oyun ve Vista ile tam uyum içerisinde değil...İleride Vista ile uyumlu hale gelmesi için bir DX10 yaması ile beraber ek bir paket çıkartabilirler.
Şuanki sorun için aşağıdaki yamayı kullanabilirsiniz... Call of Duty 2 Multiplayer Update Patch Kod:
http://www.ggmania.com/leech.php?id=patch&f=cod_1.5_patch.exe Kod:
http://www.gamershell.com/download_7849.shtml
|
||||
|
||||
|
Çok sağol ICEEXOL Allah senden razı olsun kardeş...
Ama bu cod1 1.5 yaması heyecanla indirdim ama değilmiş onun için bir de cod2 nin dvd sini aldım bildiğim en son cod2 nin patch i 1.3 dü 1.5 hemen çıkamaz diye düşündüm ama yinede canın sağolsun... |
|
|
||||
|
||||
|
Sorun nedir tam olarak ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Oyun açılırken çok yavaş açılıyor fakat oyun içinde aynı hiç yavaş değil...Oyunun adı Call of Duty 2 MultiPlayer...
|
|
|
||||
|
||||
|
Oyun XP/2000 uyumlu.Tüm kodlamalar bu işletim sistemleri baz alınarak yapılmış.Doğal olarak DX9 kurulu bir sistem'de DX10 destekli Vista'dan daha yüksek performans verecektir.Kısacası Vista'da böyle bir sorunun olması çok normal.Esasında buna sorunda diyemeyiz.Sonuçta oyunu rahatlıkla oynuyorsunuz.
|
||||
|
||||
|
COD2 ve Knight Online oyunlarını Vista' da sorunsuz çalıştırmak için .exe dosyasının özellikerinden Uyumluluk tabına gelin ve XP SP2 uyumluluk modunu seçin sorun kesinlikle çözülür... Tarafımdan denenmiştir...
|
![]() |
| Tags |
| sorunu, oyun, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| APPCRASH oyun sorunu YarDıM | tio_gold | AppCrash | 2 | 15.08.08 19:08 |
| vista ve açılamayan oyun | sonsuzluk1960 | Sorunlarınız | 1 | 30.01.08 02:26 |
| Asus EAH3870 TOP 512MB Oyun Testleri | ICEEXOL | Ürün İncelemeleri | 0 | 27.01.08 14:22 |
| HIS HD3850 256 MB Oyun Testleri | ICEEXOL | Ürün İncelemeleri | 0 | 27.01.08 00:45 |
| Vista'da Multiplayer Oyun Sorunu Çözüm | GençTürk | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 18.07.07 23:48 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |