| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
windows vista sp1 yükledim(windows ubdateden)... şu an sp1 yüklendi fakat hiç bir güncelleme yapmıyor...araştırdım onuda buldum.-----> Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı (KB947821) bunu yükleyince güncellemeler geliyormuş.fakat bunu sistemime yüklemek istediğimde ''güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil'' diye uyarı veriyor... ne yapmalıyım.hiç bir ubdate yapamıyorum gıcık oldum. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Başlat-Çalıştır'a girerek aşağıdaki komutu verin.
Kod:
%windir%\windowsupdate.log
|
||||
|
||||
|
buraya yüklenmedi büyük diye.buyrunuz rapid linki
RapidShare: 1-Click Webhosting |
|
|
||||
|
||||
|
Güncelleme yapmıyor dediniz.Bir hata ekranı mı çıkıyor ? Yoksa *Güncelleştirmeleri Denetle* bölümü çalışmıyor mu ?
|
||||
|
||||
|
yoo kardeşim.pc güncelleştirme bulamıyor denetle diyorum.birşey bulmuyor.
yok diceksiniz ama olması gerekiyor.çünkü ben sp1 in 500 mblik paketini(güncelleme dahil olan) yüklemedim.windows ubdate den 80 mblik güncelleme harici yükledim.ve şimdidde güncelleme yapması gerekiyor...ama bulunmuyor... dediğim amayı yapınca düzelecek eminim.fakat onu niye yapamıyorum. |
|
|
||||
|
||||
|
Aşağıdaki konuda bulunan güncelleştirmeler sisteminde büyük bir ihtimal yüklü olması gerekiyor.Bu güncelleştirmeler senin SP1'ive gelecekteki güncelleştirmeleri sağlıklı bir şekilde Windows Update üzerinden indirmene olanak sağlıyor.
http://www.wvdestek.com/genel-bilgi-...-yukleyin.html Paket olarak kurduğun için bu güncelleştirmelerde yüklenmiştir.17 Nisan dağıtımlı güncelleştirmeler ise aşağıdaki gibidir.
|
||||
|
||||
|
bu güncelleştirmelr bende var zaten.bunlar yüklendi ertesi gün windows ubdateye sp1 geldi kurdum.şu an pc im SP1...fakat ne bileyim 2 gündür hiç güvenlik güncellemesi falan yok bişi gelmedi...
|
|
|
||||
|
||||
|
Öyleyse problem yok.Şuan yayınlanan son güncellemeler verdiklerim.Tabii eğer sisteminizde Microsoft ürünleri kurulu ise,mesela Office 2003 -2007 gibi,bunlar için ayrı güncelleştirmeler olabilir.Fakat Windows Vista için yayınlanan son güncelleştirmeler verdiklerimdir.
Ayrıca verdiğim konudaki güncelleştirmeler kurulu olduğu için ,gelecekteki güncelleştirmeler sorunsuz bir şekilde sisteminize yüklenecektir.
|
||||
|
||||
|
evet matıklı ama takıldığım nokta şu...
1=ms sitesinde 500 mblik (güncelleme dosyaları içinde olan) bir sp1 var. 2=onun dışında windowsubdate ile gelen 80 mblik sp1 var...peki bu 420 mblik güncelleştirmeyi neden iki gündür sp1 görmüyor... bazıları 80mblik olanı yüklemiş ve sonrada 400 mb fln ubdate yapmış...bnm niye olmuyor bu ubdateler... |
|
|
||||
|
||||
|
80 MB lık dosya ,SP1 'in yüklenmesi için gerekli olan güncelleştirmeleri alıyor.Ardından devamını getiriyor.
Güncelleştirme Geçmişini ve de Yüklü Olan Güncelleştirmeler'in görüntüsünü koyar mısın .
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Evet.Herhangi bir eksiklik gözükmüyor.
|
||||
|
||||
|
neyse kardeş
ama şöle deyim benim sorunum ubdate değil şu --niye bu linketeki güncellemeyi indirip kurmaya çalışyığımda sisteminiz için geçerli değil diyor.sorunum bu bunu kursam ubdateler gelcek.bunu biliyorum... Yükleme ayrıntıları: Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı (KB947821) [Nisan 2008] |
![]() |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista Creck Sorunu | sus | Sorunlarınız | 1 | 10.01.08 22:07 |
| Vista oyun sorunu | GençTürk | Sorunlarınız | 8 | 13.07.07 09:15 |
| MSN-Vista Sorunu | GençTürk | Sorunlarınız | 0 | 03.06.07 09:47 |
| Vista Boot Sorunu...!!! | GençTürk | Sorunlarınız | 2 | 23.05.07 14:24 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |