| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar benim Ricaam vista ultimate 32 bit sürümünü kullanmaktayım çokta memnunum şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım sadece player konusu hariç şimdi herhangi bir video sitesine girdiğim zaman örneğin youtube gibi bir sitedeye tıklamamla birlikte videolar otomatik açılıyor sanki ben play tuşuna basmışım gibi bunu engellemenin bir yolu varmı acaba ustalarımızdan istihram ediyorum saygılar Web Tarayıcı Olarak Firefox Kullanıyorum ? |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
aynı olay bendede war ama ben bir daha tıklıyom duruyo ama nasıl çözüleceğini bilmiyorum benim için sorun diil
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Web tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz.Ben firefox'ta böyle birşeyle karşılaşmadım.
| sorunu, video, bit, ultimate, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Youtube,Google Video, Flash Oyunlarda Ses ve Görüntü Sorunu | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 1 | 01.02.08 02:00 |
| 64 Bit Vista Ultimate ****** | burdevcik | Sorunlarınız | 0 | 27.08.07 12:55 |
| Ultimate tema Sorunu [Çözüldü] | soulinker | Sorunlarınız | 5 | 02.08.07 19:31 |
| Windows Vista'da .OGM Uzantılı Video Dosyalarını Çalıştıralım | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 0 | 25.05.07 11:34 |
| Vista Ultimate-Home Premium sorunu | GençTürk | Sorunlarınız | 1 | 01.04.07 13:22 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |