Vista Ultimate 32 bit video sorunu
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan Vista Ultimate 32 bit video sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar benim Ricaam vista ultimate 32 bit sürümünü kullanmaktayım çokta memnunum şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım sadece player konusu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar benim Ricaam vista ultimate 32 bit sürümünü kullanmaktayım çokta memnunum şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım sadece player konusu hariç şimdi herhangi bir video sitesine girdiğim zaman örneğin youtube gibi bir sitedeye tıklamamla birlikte videolar otomatik açılıyor sanki ben play tuşuna basmışım gibi bunu engellemenin bir yolu varmı acaba ustalarımızdan istihram ediyorum saygılar
Web Tarayıcı Olarak Firefox Kullanıyorum ? |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Sorunlarınız | ICEEXOL | 3 | 617 | 19.03.08 11:32 |
|
|
Genel Bilgi ve İpucu | vedo1 | 1 | 455 | 25.01.08 22:00 |
|
|
Sorunlarınız | xxxxxx | 2 | 352 | 24.01.08 14:47 |
|
|
Sorunlarınız | ICEEXOL | 2 | 809 | 05.12.07 00:02 |
|
|
|||
|
|||
|
aynı olay bendede war ama ben bir daha tıklıyom duruyo ama nasıl çözüleceğini bilmiyorum benim için sorun diil
|
|
|
|||
|
|||
|
Web tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz.Ben firefox'ta böyle birşeyle karşılaşmadım.
|
![]() |
| Tags |
| sorunu, video, bit, ultimate, vista |
«
Vista'da temel sistem özelliklerine resim eklemek? [Çözüldü]
|
vista da film izlerkenkiş görüntü kaybı [Çözüldü]
»
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| vista ultimate de media player sorunu (kitaplık problemi) | dilekugur | Sorunlarınız | 25 | 15.04.09 09:21 |
| Kablonet download ve video izleme sorunu | FLCN | Sorunlarınız | 1 | 15.06.08 13:25 |
| Youtube,Google Video, Flash Oyunlarda Ses ve Görüntü Sorunu | ICEEXOL | İnternet İpuçları / Haberler | 1 | 01.02.08 01:00 |
| Ultimate tema Sorunu [Çözüldü] | soulinker | Sorunlarınız | 5 | 02.08.07 18:31 |
| Vista Ultimate-Home Premium sorunu | GençTürk | Sorunlarınız | 1 | 01.04.07 12:22 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 05:07.

Lineer Mod