| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
orj. vista kullanıyorum. ancak bi süredir media player a dosya ekliyemiyorum. f3 le kitaplığa ekle sekmesini açıyorum orası boş çıkıyor. klasörü seçiyorum tekrar deniyorum yine dosya eklemiyor. ne yapılacağı hakkında bi fikri olan varmı??? |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Başlat-Çalıştır yolunu izleyerek, aşağıdaki yolu açar mısınız ? Kod:
%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Media Player\
|
||||
|
||||
|
arkadasım cok tesekkür ederiz verdiğin yanıt için .sorunumuza çözüm oldu verdiğin cevap,ayrıca tebrik ederim.
|
|
|
||||
|
||||
|
Önemli değil. İyi günler.
|
||||
|
||||
|
Yol olarak belirttiğiniz kısma nasıl ulaşabileceğim.Vistada media playeri hiç açamıyorum. Ne biçim bir yenilikmiş bu Vistada. Aynen Milenyum gibi.Balonu çabuk sönecek xaten.
|
|
|
||||
|
||||
|
Problem tam olarak nedir ?
|
||||
|
||||
|
Vista premium yüklü. Windows Media Player i bulunan her yerden tık tıkladığımda ne bir uyarı nede faaliyet yoktur. Yeniden player yüklemek istediğimde zaten yüklü diyor.Açamıyorum bir türlü.Sonradan yüklemiş olduğum tüm proğramları da kaldırmış olmama rağmen.
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhabalar,
Çalıştır kutusunda aşağıdaki komutları verir misiniz ? regsvr32 jscript.dll regsvr32 vbscript.dl
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
vbscript.dll yazdığımda yüklenemedi.ikili dosyanın dosyanın belirtilen yolda depolandığına veya ikili dosyada veya da buna bağımlı dll dosyalarında sorun olup olmadığını denetlemek üzere hata ayıklayın. dedi. ayrıca ilğinize teşekkür ederim. |
|
|
||||
|
||||
|
Pardon regsvr32 vbscript.dl değil regsvr32 vbscript.dll olacaktı.
|
||||
|
||||
|
evet dll olarak yazmıştım zaten
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Bu yöntem herkes tarafından verilen ve de Microsoft tarafından da onaylanan bir öneriydi. Windows Media Player 11'i kullanmaya çalıştığınızda program başlatılmıyor veya bazı kullanıcı arabirimi öğeleri boş görünüyor Görev Yöneticisini çalıştırın ve işlemler sekmesine geçin. Orada wmplayer.exe servisi çalışıyor mu ?
|
||||
|
||||
|
Ayrıca çalıştır 'a cmd yazdıktan sonra aşağıdaki komutu verir misiniz ?
regsvr32 wmp.dll
| media, player, sorunu, ultimate, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista'da Windows Media Player 11 Üzerinden Medya Paylaşımını Devredışı Bırakalım | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 0 | 12.03.08 17:44 |
| Vista'da Windows Media Player Kapanma Sorunu? [Çözüldü] | alierennet | Sorunlarınız | 12 | 03.02.08 17:41 |
| Vista Ultimate 32 bit video sorunu | vedo1 | Sorunlarınız | 2 | 05.12.07 09:59 |
| Vista Ultimate-Home Premium sorunu | GençTürk | Sorunlarınız | 1 | 01.04.07 13:22 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |