vista ultimate de media player sorunu (kitaplık problemi)
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan vista ultimate de media player sorunu (kitaplık problemi) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: Orijinalini gönderen: ICEEXOL Ayrıca çalıştır 'a cmd yazdıktan sonra aşağıdaki komutu verir misiniz ? regsvr32 wmp.dll Media Player kullanmayacağım. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Media Player kullanmayacağım. Ne yapsam olmuyor. Teşekkürler
|
|
|
|||
|
|||
|
Öneriler ile beraber problemi çözebilirdik. Tabii sizin bileceğiniz birşey. İyi akşamlar.
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
çok teşekkür ederim 1 haftadır bu sorunu yaşıyordum. birden gidiyordu media player. ancak pc yi yeniden başlatınca düzeliyordu. vista business kullanıyorum (lisanslı). görev yöneticisinde aktif olarak gözüküyordu ama kendisinden bi haber alamıyorduk. burda yazılanları denedim ilk başta olmadı. sonra görev yöneticisinden baktım açıkmış ordan sonlandırıp yeniden denedim ve media player geldi. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. |
|
|
|||
|
|||
|
fakat dün çözdüğüm sorun bugün yine oluştu. 3 saat öncesine kadar çalışıyordu kapattım ve şimdi yine açmak istediğimde açılmıyor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sisteminizde Logitech firmasına ait SetPoint yazılımı kurulu mu ?
|
|
|
|||
|
|||
|
logitech in cam i var onun programı kurulu ama setpoint i bilmiyorum.
|
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba,
Aşağıdaki uygulama ile wmplayer.exe servisinin bağlı olduğu diğer hizmetleri tespit eder misiniz? Process Explorer Örnek;
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba,
Windows Media Player Network Sharing Service hizmeti bu probleme neden olabilir. Diğer bir neden ise Logitech klavye ve fareler ile beraber gelen Setpoint yazılımı idi ama sizde kurulu değil. O nedenle Windows Medai Player'ın dosya paylaşımı hizmetini devredışı bırakmanızı öneriyorum. |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
teşekkür ederim. uyguladıktan sonra en kısa zamanda sonucu burda belirticem. |
|
|
|||
|
|||
|
bir türlü devre dışı bırakamadım o özelliği. birde ingilizce olunca iyice işin içinden çıkamadım. en azından nerden kapatabilirim. madia playerın içinde bu tarz bir seçenek bulamadım.
|
|
|
|||
|
|||
|
Çalıştıra aşağıdaki komutu verin
Kod:
![]() ![]() ![]() Bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayınız...
En son serciyo84 tarafından düzenlenmiştir : 12.04.09 01:37. |
|
|
|||
|
|||
|
aynen resimlerdeki gibi uygulamayı kapattım ve kapattığımdam beri sorun yok. sanırım sorunum çözüldü.
|
![]() |
| Tags |
| kitaplık, media, player, problemi, sorunu, ultimate, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Media player Ve Explorer | panter19 | Sorunlarınız | 4 | 04.01.09 01:17 |
| Vista'da Windows Media Player 11 Üzerinden Medya Paylaşımını Devredışı Bırakalım | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 12.03.08 16:44 |
| media player problemi | dericia | Sorunlarınız | 6 | 14.02.08 00:50 |
| Vista'da Windows Media Player Kapanma Sorunu? [Çözüldü] | alierennet | Sorunlarınız | 12 | 03.02.08 16:41 |
| Windows Media Player | serdarim | Sorunlarınız | 5 | 28.10.07 02:11 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 08:09.

Lineer Mod