|
|
||||
|
||||
|
Slm;
Bilgisayarımda Windows XP vardı.Sonra ikinci harddiske Windows Vista kurdum.İlk açılışta istediğim işletim sistemini seçmem için soruyordu.Daha sonra Vista'ya kurduğum EasyBCD 1.52 ile XP yi açılışta default yaptım.Sonra da bir türlü Vista yı görmüyor.Direk XP açılıyor.Ne yapmam gerekiyor?....Şimdiden teşekkürler... |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Önyükleme ekranında Windows Vista girişi mevcut mu .Ayrıca iki işletim sisteminin girişide mevcutken neden Windows XP ekledin.
|
||||
|
||||
|
Önyükleme ekranı neresi?Windows XP eklemedim.Sadece Vista ya kurduğum EasyBCD 1.52 ile boot ekranında XP'nin default olmasını sağladım.Yani boot ekranında oklar ile vista yazan yerden XP yazan yere geçirmemek için XP yi default yaptım.Sonra da bir daha boot ekranı bir daha gelmedi.Direk XP açılıyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bilgisayarında Windows XP varmış.Sonra Windows Vista kurmuşsun ve açılışta normal olarak 2 işletim sisteminin açılış seçenekleri karşına çıkmış.Burada primary olarak Windows Vista ayarlanır.Şimdi EasyBCD programında ayarladığın kısmın görüntüsünü buraya koyar mısın.
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ICEEXOL hocamız şuan çevrımdışı senin konuna gelince cewap yazacak
|
||||
|
||||
|
Ayarlar öyle değildi.Yaptım.Fakat en üsteki seçeneği değiştiremedim.Denedim.Maalesef olmadı.
|
![]() |
| Tags |
| vista39yi, gormuyor |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |