|
|
||||
|
||||
|
Toshiba Satellite L40-15J kullanıyorum.Vistaya alısmaya calısıyorum ancak bilindigi gibi oldukca karısık.
Ayrıca bilgisayarın teknik özelliklerinden de fazla anlamadıgım için cok daha zor oluyor.Problemim denetim masasının acılmaması..tam acılcak gibi oluyor ama bikaç saniye beklettkten sonra kapanıyor yeniden hiç acılmadan.bilgi&donanım sahibi kişilerin yardımlarını talep ediyorum. Tesekkür ederim. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
selam
bendede aynı sorun var hiç bir şeye erişilemiyor.. Denetim masası, kişiselleştirme, bilgisayarım'a sag tıklama özelliği , aero.. vs. hiç bir şeye az önce services.msc den durdurup tekrar başlattı fakat düzelmedi. Bu arada düne kadar herşey normal çalşıyor du taki servis paketi 1 i kuruncaya kadar. daha öncede bir kaç kez böyle oluyordu fakat kapattıktan sonra düzeliyordu ... artık buda yok lütfen tekrar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler |
|
|
||||
|
||||
|
orjinal değil... fakat aktive edildi
|
|
|
||||
|
||||
|
Overclock ile uğraşıyor musunuz ?.Bellekler üzerinde yapılan aşırı voltaj arttırımlarında bu söylediğiniz kısımlar devredışı kalıyor.Bunu birçok kez forumlarda okuyorum.Eğer böyle bir durum yoksa Windows Vista üzerindeki benchmark programını tekrar çalıştırır mısınız ?
| acilmiyor, masasi, denetim, vistada |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| denetim masası ve ag paylaşım merkezi açılmyo | erkancalik1903 | Sorunlarınız | 0 | 29.12.07 03:27 |
| denetim masası açılmıyor | zonarro | Sorunlarınız | 2 | 15.12.07 01:52 |
| Windows Vista'da Denetim Masası Açılmıyor | makinacı | Sorunlarınız | 6 | 21.11.07 19:43 |
| Vistada LimeWire Açılmıyor | engintunbel | Sorunlarınız | 1 | 10.10.07 20:32 |
| Denetim Masası Herzaman Klasik Görünümde Kalsın | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 19.03.07 13:13 |