| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Mrb mahkeme kararıyla engellenen sitelere giremek için bilinen aşağıdaki yöntemi uyguluyorum ama yinede o tür sitelere giremiyorum bunu XP de yalnızca tek bir yerden yapıyorduk ama vistada farklı olabileceğini düşündüm yardım ederseniz sevinirim... Aşağıdaki yöntemi yapıyorum... ![]() Bide internet ayarlarında bu var buraya da mı bişeyler girmemiz gerekiyor acaba... ![]() Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler... |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
8 kişi okumuş 0 cevap ... Yokmu bunun bir çözümü arkadaşlar... İceexol hocam sende de mi çare yok valla sende de yoksa demekki giremeyecez engellenen sitelere...
|
|
|
||||
|
||||
|
Win XP'de uygulanan yöntem Vista içinde geçerli.Ayrıca OpenDNS sitesinden de yararlanabilirsiniz.
|
||||
|
||||
|
midfielder58 dostum verdiğin numaraları bilmiyorum adminin dediği gibi open dns kullan aynı 4lü rakamların girdiği yere resimdeki gibi gir girdiğin bir önceki internet protoıkolü6 senı şaşırtmasın sen internet protokolü4 e girip resimdeki rakamları gir okeyle çık.
![]() sonra:internet explorer>araçlar>internet seçenekleri>gözatma geçmişi>sil>en altta tümünü sil de işlem tamam.Bu arada forumlara girerken tekrar kullanıcı adını ve şifreni girmen gerekecek. VEYA: http://www.wvdestek.com/forum/Internet-Exp...elim-t1923.html BUNUDA YAPABİLİRSİN. |
|
|
||||
|
||||
|
slm arkadaşlar bu bilgiler inş işinize yarar
bu bilgiler Webim.eu sitesinini haberler bölümünden alıntıdır ok! Alıntı:
|
![]() |
| Tags |
| vistada, engellenen, sitelere, girmek, cozuldu |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Engellenen Youtube Sitesine Giriş Yapalım | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 11 | 27.07.08 18:22 |
| Vista Service Pack 1 Kurulumu Ardından Çalışmayı Durduran ve Engellenen Programlar | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 20.02.08 15:39 |
| Vistada LimeWire Açılmıyor | engintunbel | Sorunlarınız | 1 | 10.10.07 20:32 |
| vistada ram ve cpu göstergesini nasıl değiştirebilirim [çözüldü] | 2fast4u | Sorunlarınız | 3 | 01.10.07 18:46 |
| Vistada Statik İp Almak [Çözüldü] | digger | Sorunlarınız | 5 | 29.03.07 17:21 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |