vistada ram ve cpu göstergesini nasıl değiştirebilirim [çözüldü]
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan vistada ram ve cpu göstergesini nasıl değiştirebilirim [çözüldü] Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaşlar vista kullanıyorum ve tema değiştirmeden ekrandaki ram ve cpu göstergesini değiştirmemin imkanı varmı onu öğrenmek istiyorum.normalde vistanınki sade yuvarlak ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar vista kullanıyorum ve tema değiştirmeden ekrandaki ram ve cpu göstergesini değiştirmemin imkanı varmı onu öğrenmek istiyorum.normalde vistanınki sade yuvarlak göstergeler biliyosunuz ben böle araba devir saati şeklinde görsel olarak güzel şeyler koymak istiyorum .değiştirebiliyosam bu tür gösterge leri nerden indirebilirim .yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Sorunlarınız | 2fast4u | 3 | 849 | 01.10.07 11:59 |
|
|
Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions | GameSpring | 2 | 813 | 01.10.07 08:22 |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
[url=http://www.wvdestek.com/forum/Mavi_Goerev_Yoeneticisi-t1772.html
|
|
|
|||
|
|||
|
harikasınız arkadaşlar teşekkürler gerçekten süper oldu
|
![]() |
| Tags |
| cozuldu, cpu, Çözüldü, değiştirebilirim, degistirebilirim, gostergesini, göstergesini, nasil, nasıl, ram, vistada |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Crysis'i vistada çalıştıramıyorum | fikrethoca | Sorunlarınız | 3 | 21.03.08 22:14 |
| Vistada engellenen sitelere girmek... [Çözüldü] | midfielder58 | Sorunlarınız | 2 | 11.02.08 17:25 |
| Vista SP1 Nasıl Kaldırılır [Çözüldü] | haruni | Sorunlarınız | 2 | 15.12.07 20:31 |
| vistada dos programları akıbeti | blues | Sorunlarınız | 1 | 12.08.07 14:04 |
| Vistada Statik İp Almak [Çözüldü] | digger | Sorunlarınız | 5 | 29.03.07 16:21 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 05:17.

Lineer Mod