| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Windows Vista'da IP adresi yapılandırması alternatif IP adresinden statik IP adresine değiştirildiğinde, hem alternatif IP adresi hem de statik IP adresi ağ arabiriminde kalır. Hem alternatif IP adresi hem de statik IP adresi ağ arabiriminde kalır maddesi bir engel teskil ediyor, bu sebepten statik ip alamıyorum, ve problem cıkıyor... Çözüm nedir ? |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Bende ilk mesajımdaki alıntıyı verdiginiz linkten yaptım, daha önce 2 kez bu yöntemi denedim, ya bende bir problem var yada anlatılanlarda bir eksiklik var...
6. Genel sekmesini tıklatın, Otomatik olarak bir IP adresi al'ı tıklatın ve iki kez Tamam'ı tıklatın. Zaten normalde de bu sekilde, birsey degismiyor ki. |
|
|
||||
|
||||
|
NO-IP programıyla Statik IP alabilirsiniz.
|
||||
|
||||
|
ben p2p programları icin statik ip almak istiyorum, bu programla isimi görebilirmiyim ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Evet.Program hakkında ayrıntılı açıklamaları google'ın Türkçe sayfalarında arama yaparak bulabilirsiniz.
| cozuldu, almak, statik, vistada |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vistada engellenen sitelere girmek... [Çözüldü] | midfielder58 | Sorunlarınız | 4 | 20.04.08 02:08 |
| Crysis'i vistada çalıştıramıyorum | fikrethoca | Sorunlarınız | 3 | 21.03.08 23:14 |
| vistada ram ve cpu göstergesini nasıl değiştirebilirim [çözüldü] | 2fast4u | Sorunlarınız | 3 | 01.10.07 18:46 |
| Tüm dosyaların denetimini almak | engintunbel | Sorunlarınız | 5 | 15.09.07 17:15 |
| vistada dos programları akıbeti | blues | Sorunlarınız | 1 | 12.08.07 15:04 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |