| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Zırt pırt karşıma bu ibare geliyor kah klasör kapasam kah explorer kapasam. Eğer bu Hata Bildirim Hizmeti ise kökünden nasıl kapatırız. Screenshot eklemek istedim ama yapamadım. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Sisteme codec programı ya da herhangi bir toolbar (yahoo,google) kurdun mu ?
|
||||
|
||||
|
Üstad...sistemde codec olarak değerlendirilebilecek VLC Player var.
Toolbar değil ama ObjectDock yüklü.ObjectDock'un yapabileceğini düşündüm ama kurmadan öncede bu sorun vardı ama ObjectDock ile azdı. Kaldırıyorum...tekrar durumu rapor ederim. |
|
|
||||
|
||||
|
Galiba, Stardock ObjectDock 'tan bahsediyorsun.O ve benzeri uyarlama programlarını sisteminize kurmayın.Daha çok uxtheme patch ile çalışan temaları kullanın.
Ayrıca çıkan hatanın detaylarını buraya yazar mısın.
|
||||
|
||||
|
Buyur üstad.
Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı: explorer.exe Uygulama Sürümü: 6.0.6000.16386 Uygulama Zaman Damgası: 4549b091 Hata Modülü Adı: IE7Pro.dll_unloaded Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0 Hata Modülü Zaman Damgası: 46e4fb72 Özel Durum Kodu: c0000005 Özel Durum Uzaklığı: 060fccd1 OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Yerel Kimlik: 1055 Ek Bilgiler 1: 8d13 Ek Bilgiler 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311 Ek Bilgiler 3: 8d13 Ek Bilgiler 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311 Gizlilik bildirimimizi okuyun: http://go.microsoft.com/fwlink/?link...3&clcid=0x041f |
|
|
||||
|
||||
|
Hataya neden olan IE7Pro programı.Programın güncel sürümünü kurarsan eğer sorun kalmaz.Zaten güncel sürümü kullanıyorsan,programı kaldır ve yeni sürümün çıkmasını bekle.
Kod:
http://dl.ie7pro.com/ie7prodl/IE7proSetup.exe
|
||||
|
||||
|
Anlaşılmıştır Üstad.
|
|
|
||||
|
||||
|
kilitlendim hiç birsey yapamıyorum WİNDOWS GEZGİNİ ÇALIŞMAYI DURDURDU diyor hiç bişi yapamıorum baslata bile gidince o hatayı veriyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
İnsanı vistadan soğutan bi - özellik bunlarda. Aynı sorun bendede var ama burda cözüm yokmuş.
|
![]() |
| Tags |
| cozuldu, ibaresi, durdurdu, calismayi, gezgini, windows |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| IE7.0 çalışmayı durdurdu,sık kullanılanlar,geri yükleme noktası | asline | Sorunlarınız | 1 | 27.02.08 10:20 |
| Vista Service Pack 1 Kurulumu Ardından Çalışmayı Durduran ve Engellenen Programlar | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 20.02.08 15:39 |
| HL2 Çalışmayı durduruyor | kilicarslan | Sorunlarınız | 0 | 04.12.07 00:40 |
| Windows gezgini sorunu | techunreal | Sorunlarınız | 10 | 03.11.07 22:46 |
| Windows Vista'da Windows Gezgini Hataları ve Çözüm Önerileri | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 2 | 12.10.07 05:23 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |