|
|
||||
|
||||
|
dediyiniz islemleri yaptim. adobe reader sildim Regseeker ile taratip cikan dosyalari sildim .sonra adobe 8 i yukledim simdi calisiyor.ama office 2007 yi silemedim start menusunden silmeye calisdim yine APPCRASH hatasi verdi bu kez hatanin ismi setup.exe gibi biseydi office 2007 yi nasil silecegimi soyleyebilirmisiniz?
tesekkurler |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download
|
||||
|
||||
|
merhaba
dediyiniz programi indirdim. ama bu gun sabah cok kotu bisey oldu flashimi bilgisayara taktim icinde bazi keylogger programlari vardi nasil bisey olduklarina bakmak istedim.once kaspersky yi devre disi biraktim arsivden programlardan birini cikardiktan sonra uzerine tikladiktan bi kac sasniye sonra bilgisayar kapndi yeniden actigimda Hosgeldiniz yazisina kadar hersey normal gitti sonra mavi bir ekran cikti ve hic bisey yazilmiyor bi kac defa restart verdim ayni sey oldu guvenli modda ve en son basarili oturumda acmayi denedim ayni sey oluyor.sanki masaustune mavi bir kaplama gelmis /Ctrl+Alt+delete calisiyor ordan restart veriyorum.lutfen yardim edin |
|
|
||||
|
||||
|
sadece mavi ekran geliyor ekrandada birsey yazmiyor ama fare calisiyor hatanin icerigi derken ekranda ne yazildigini kastetmistiniz herhalde yalnis anladiysam aciklarmisiniz.bide gorev yonetici sini nasil getirebilirimş
|
|
|
||||
|
||||
|
sadece mavi ekran geliyor ekrandada birsey yazmiyor ama fare calisiyor hatanin icerigi derken ekranda ne yazildigini kastetmistiniz herhalde yalnis anladiysam aciklarmisiniz.bide gorev yonetici sini nasil getirebilirimş
|
![]() |
| Tags |
| appcrash, vista, windows |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| appcrash hatası | lelops | AppCrash | 7 | 19.08.08 13:03 |
| vista appcrash [Çözüldü] | ertas71 | AppCrash | 6 | 03.08.08 21:17 |
| Vista Appcrash Sorunu Help!!! [Çözüldü] | eixs | AppCrash | 7 | 24.01.08 18:55 |
| APPCRASH hatası | kapikolu26 | AppCrash | 2 | 29.10.07 22:17 |
| Vista açılışta APPCRASH diye bir hata veriyor | gakgoş | AppCrash | 1 | 12.06.07 21:19 |