| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Beyler sorunum şu , hp tarayıcı driver yüklerken appcrash hatası çıkıyor çözümü nedir : Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı: hpzchk01.exe Uygulama Sürümü: 8.5.0.70 Uygulama Zaman Damgası: 458b00be Hata Modülü Adı: msvcrt.dll Hata Modülü Sürümü: 7.0.6001.18000 Hata Modülü Zaman Damgası: 4791a727 Özel Durum Kodu: c0000005 Özel Durum Uzaklığı: 00009b30 OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Yerel Kimlik: 1055 Ek Bilgiler 1: 1dd6 Ek Bilgiler 2: 395e31e8404c296de3a9df18e57fa58f Ek Bilgiler 3: efe3 Ek Bilgiler 4: 82a591357d9261ef9142c1b8053ab5ce cevap bekliyorum... |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Microsoft C++ çalışma zamanı kitaplığında bir problem olduğu için ve kurduğunuz sürücüde bu kütüphaneye ihtiyaç duyduğu için uygulama hatası ile karşılaşıyorsunuz.
Önce şu yolu deneyelim. Visual C++ 6.0 komponentlerini indirin ve kurun. Ardından sürücü yüklemesini tekrarlayın. http://download.microsoft.com/downlo...tSetup_enu.exe
|
||||
|
||||
|
kardeş dediğin siteden indirdim de kurulumu anlatırmısın
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
yani indirdim kurarken şöyle bir yer çıktı :
Please type the location where you want to place the excracted files. ve dosya seçmemi istiyor. hangi dosyayı seçmeliyim ? |
|
|
||||
|
||||
|
Kurulum oldukça basit. Dosyaları bir yere çıkartın ve kuruluma geçin.
|
||||
|
||||
|
Tamam sağolun, deneyeceğim.Sorun olursa söylerim.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ayrıca çok yararlı bir siteniz var dökümanları çok yararlı , böyle bir site oluşturduğunuz için teşekkürler.
|
|
|
||||
|
||||
|
Teşekkür ederim. Sorununuzun çözümü ile ilgili birçok yöntem var. Çözüm olmazsa eğer denemeye devam edeceğiz.
|
||||
|
||||
|
Evet , yine olmadı ...Verdiginiz linkteki visual c yüklenmiyor tıklıyorum açmıyor masaustune cıkarttım onu açmıyor işte onu da çıkarttım birsürü dosya çıktı onlardaki setup u da açmadı neyse internetten visual ++c 2005 yükledim onda da hp olmadı appcrash verdi visual ++c2008 yükledim. Onda da olmadı başka çözümleri söylermisiniz ?
Teşekkürler. |
|
|
||||
|
||||
|
Yani hp driver yüklenmiyor yine appcrash .
|
|
|
||||
|
||||
|
Şunu deneyelim.
System32 klasöründeki msvcrt.dll dosyasını bulun ve ismini msvcrt.dll.old olarak değiştirin. Ardından buradaki dosyayı indirin ve system32 klasörüne gönderdin. Msvcrt.dll
|
||||
|
||||
|
Kardeş
bu sefer de isim değiştirirken izne gereksiniminiz var diyor izni nasıl vereceğim ? yeniden dene deyince olmuyor. |
|
|
||||
|
||||
|
Take Control ile adını değiştirebilirsin.
|
![]() |
| Tags |
| appcrash, driver, vista, windows |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista Appcrash | kralmer | Sorunlarınız | 18 | 06.09.08 22:01 |
| Windows Vista | APPCrash Hatası | kr1zer | Sorunlarınız | 1 | 06.09.08 12:07 |
| Hard Driver Disk ile Solid State Disklerin Windows Vista Açılışına Etkisi | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 26.04.08 04:50 |
| vista ati driver yardim | karaböcük | Sorunlarınız | 1 | 21.01.08 16:01 |
| Realtek HD Driver 1.67 Vista x86 / x64 | ICEEXOL | Sürücüler | 0 | 19.05.07 11:39 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |