|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
250 gb hd 1 gb ram intel core duo 2 işlemci ......... benim hatırldıgım benım model CES2000 ile baslıodu. ilgilendiğin için tessekkur ederım. umarım sorunum cozulur. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
tamam buldum realtek ın sitesini şimdi yüklüyecem... |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
google a realtek yazınca cıkan ılk sıteden vısta drıver ındırdım ve kurdum ama denetim masam hala çalışmıyor.ayrıca arada bir internet explorer veya diğer uygulamalr da durduruluyor.neden acaba ? ( bilgisayarla alakalı fazla bilgim yok ) |
|
|
||||
|
||||
|
Aşağıdaki konuya bir gözatın.
Kod:
http://www.wvdestek.com/Windows-Vistaand39da-Windows-Gezgini-Hatalar-ve-oezuem-Oenerileri-t2951.html Denetim Masası--Performans Bilgileri ve Araçları--Gelişmiş Araçlar--Olay Ayrıntılarını Olay Günlüğünde Görüntüle kısmına tıkla ve arayüzün yüklenmesini bekle.Karşına aşağıdaki gibi bir görüntü çıkacaktır.Sistem hatalarını inceleyerek,sorunun kaynağını bulabilirsin.
| acilmiyor, masasi, denetim, vista39da, windows |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vistada Denetim Masası Açılmıyor. | go-khan | Sorunlarınız | 6 | 15.02.08 17:59 |
| denetim masası ve ag paylaşım merkezi açılmyo | erkancalik1903 | Sorunlarınız | 0 | 29.12.07 03:27 |
| denetim masası açılmıyor | zonarro | Sorunlarınız | 2 | 15.12.07 01:52 |
| Vista Kenar Çubuğu Açılmıyor ! | Boos | Sorunlarınız | 4 | 17.08.07 14:01 |
| Denetim Masası Herzaman Klasik Görünümde Kalsın | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 19.03.07 13:13 |