| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Registry Ayarları Windows XP'ye Kayıt Defteri Üzerinden Yapabileceğiniz İnce Ayarlar.. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00 [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Uninstall] "NoRemovePage"=dword:00000001 |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Bu anahtarda hiç bişi yok.
|
|
|
||||
|
||||
|
Anlamadım ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Dediğin registry anahtarında birşey yok ekledim değeri 0 1 yaptım yine aynı.
|
|
|
||||
|
||||
|
Denenmiş ve onaylanmış bir çözümdür.
|
![]() |
| Tags |
| butonları, bölümünde, çözümü, düzenle, ekle or kaldır, gözükmeyen, kaldır, program, xpde |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| XP'de Program Files Dizinini Başka Bir Bölüme Sorunsuzca Taşıyalım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 1 | 19.10.08 12:40 |
| Vista'da Programlar ve Özellikler Bölümünde Gözükmeyen Değiştir - Kaldır Butonu ve Çözümü | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 15.07.08 03:23 |
| XP'de *Windows-Gecikmeli Yazma Başarısız* Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 02.04.08 22:09 |
| Vista'da *Donanımı Güvenli Kaldır* Kısayolu | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 14.03.08 17:00 |
| OODBS Program not found... skipping AUTOCHECK Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 05.09.07 11:49 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |