Açılıştaki "System32\Ntoskrnl.exe" Sorunu ve Çözümü

Windows XP Kategorisinde ve  Windows XP / Dizin Forumunda Bulunan  Açılıştaki "System32\Ntoskrnl.exe" Sorunu ve Çözümü Konusunu Görüntülemektesiniz.=>XP CD'si ile sistemi başlatın ve "Kurtarma Konsolu" 'na geçerek aşağıdaki komutlardan size uygun olanı yazın. Tek İşlemcili Bilgisayar Kod: ...

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 03.06.07, 10:54
Yönetici

Yer: Adana

XP CD'si ile sistemi başlatın ve "Kurtarma Konsolu" 'na geçerek aşağıdaki komutlardan size uygun olanı yazın.

Tek İşlemcili Bilgisayar

Kod:
Expand d:\i386\ntoskrnl.ex_ c:\windows\system32\ntoskrnl.exe

Çok İşlemcili Bilgisayar

Kod:
 expand CD-ROM:\i386\ntkrnlmp.ex_drive:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
Alıntıyla Yanıtla

ICEEXOL Kullanıcısının Son Konuları

Konu Forum Last Poster Yanıt Views Last Post
Windows 7 RTM 13 Temmuz'da Hazır Windows 7 ICEEXOL 0 64 04.07.09 07:48
How to Unlock and Jailbreak iPhone 3GS on Windows English ICEEXOL 0 71 03.07.09 16:04
Microsoft'un Sosyal Network Sitesi: Windows Live... İnternet İpuçları / Haberler ICEEXOL 0 57 02.07.09 23:24
Mozilla Firefox 3.5 İncelemesi Mozilla Firefox ICEEXOL 0 59 02.07.09 17:54
Firefox 3.5 Portable Mozilla Firefox ICEEXOL 0 31 02.07.09 11:55

Eski 16.08.08, 00:10
Member

Varsayılan Yanıt: Açılıştaki "System32\Ntoskrnl.exe" Sorunu ve Çözümü

bu çözüm vistada da işe yarar mı acaba?
Alıntıyla Yanıtla
Eski 16.08.08, 01:49
Yönetici

Yer: Adana
Varsayılan Yanıt: Açılıştaki "System32\Ntoskrnl.exe" Sorunu ve Çözümü

Evet.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 23.02.09, 18:41
Member

Varsayılan Ntoskrnl.exe Hatası ve Sonrasında Ses Tanımama Sorunu

Arkadaşlar en son dün Knight Online adlı oyun için koxp yüklicektm, ama o koxp'u yüklemek için .Net Framework gerekiormuş, dün indirdim yükledm, fakat yüklerken bir hata verdi tam olarak yüklenmedi, son sürümüydü. Sabah açtığımda ise bir baktım güncelleştirme yükleniyor dedi 1/3'ü tamamlandığı anda bilg. yeniden başladı ve ardından ntoskrnl.exe hatası verdi. Bu hatayla önceden birkaç kez daha karşılaşmıştım, Vista Kurtarma CD'sinden Repair ederek sorunu çözmüştüm. Bu kez de aynı şeyi yaptım ancak bilgisayar açıldıktan sonra tekrar güncelleştirme yükledi tekrar yeniden başladı ve tekrar aynı hata.. Ama sonradan aklıma .Net Framework'ü yüklediğim aklıma geldi ve Kurtarma CD'sinde Repair'a bastığımda Load Drivers'ı seçtim ve .Net Framework'ün 3.0 sürümünü bularak sildim. Ardından tekrar repair ettim bu kez çok çok uzun sürdü 1-1.30 saat kadar, sonunda dayanamayıp bilgisayarı kapadım, tekrar başlattım. Bu kez bilgisayar güncelleştirmeye 3/3'ten başladı ve nihayet açıldı. Bazı Sistem Hataları verdi düzelmesi gereken, ben de onu raporladım ve gönderdim. Neyse sonra ise bir baktım sağ altta Ses Simgesinin üzerinde çarpı (x) işareti var. Üstüne gelince "Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok" diyor. Ben de bunun driverini Realtek, Creative vs. aradım, yükledim sistem dosyalarına koydum. Hoparlör sistemimin adı ise Creative SBS A300. Sonra herşey tamamdır deyip bu bilgisayarı yeniden başlatayım dedim, tekrar ntoskrnl.exe hatası... Kurtarma CD'sini tekar taktım tekrar bekledim fakat yine dayanamayıp Repair'ın ortasında yeniden başlattım bilgisayar yine açıldı, fakat ne ses düzelmiş ne birşey... Bu kez Driver CD'sinden Audio bölümünü seçtim yükledim. Fakat yine herşey süregeldi ve yine değişen birşey yok.. Acaba bu .NET Framework'ün bu hatayla alakası varmıdır? Ntoskrnl.exe hatası ve ses sorunu nasıl düzelir? lütfen ama lütfen yardım edin, şimdiden teşekkürler..
Ayrıca benim CD'imde kurtarma konsolu yok sadece Repair ediyorum acaba Vista Kurtarma Konsolu bulunan bir .iso dosyası bilen birisi lütfen upload ederse sevinirim..
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
acilistaki, açılıştaki, cozumu, çözümü, sorunu, system32\ntoskrnlexe

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Norton ghost 2003 ve "Returning to windows.." diye kaldı aşkperisi61 Windows XP / Dizin 1 12.05.08 11:00
Denetim Masasında "Sistem ve Bakım" Altına Regedit'i Ekleyelim GençTürk Kayıt Defteri 0 12.04.08 19:27
Microsoft Office 2007 Açılışında "Windows Installer" Açılması GençTürk Genel Bilgi ve İpucu 0 24.11.07 17:48
Açılışta "boot.ini dosyası eksik" Hatası ve Çözümü ICEEXOL Windows XP / Dizin 0 14.09.07 12:02
Açılıştaki "\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM" Problemi ICEEXOL Windows XP / Dizin 0 03.06.07 10:43

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 15:09.