Arama Bölümü Kayboldu
Windows XP Kategorisinde ve Windows XP / Dizin Forumunda Bulunan Arama Bölümü Kayboldu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>nasıl oldu bilmiyorum bilgisayarımda bir dosya arıyordum "Ara" düğmesine tıkladım arama penceresi açıldı ama dosya adı boyutu ve gizli dosyaları ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Arama Bölümü Kayboldu
nasıl oldu bilmiyorum
bilgisayarımda bir dosya arıyordum "Ara" düğmesine tıkladım arama penceresi açıldı ama dosya adı boyutu ve gizli dosyaları ara vb. seçeneklerin olduğu yan bölüm boş açıldı yani burada hiçbirşey görünmüyor oysa o bölüme önceden dosya adı, özellikleri vb girebileceğimiz kutucuklar geliyordu şimdi yok bunu nasıl düzeltebiliriz resim ektedir
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Windows XP / Dizin | ICEEXOL | 1 | 74 | 27.06.09 01:05 |
|
|
Virüs-Adware-Spyware | ICEEXOL | 1 | 172 | 17.01.09 14:32 |
|
|
Windows XP / Dizin | MikroSörF | 2 | 439 | 31.10.08 21:24 |
|
|
Windows XP / Dizin | Muratcig | 1 | 216 | 11.10.08 23:56 |
|
|
Windows XP / Dizin | ICEEXOL | 2 | 760 | 24.09.08 18:11 |
|
|
|||
|
|||
|
Şunu dener misiniz ?
Başlat - Çalıştır'a girin regsvr32 jscript.dll komutunu verin. |
|
|
|||
|
|||
|
sa olll
bu şekilde hallettim bu regsvr32 daha önce de olmuştu bu komutla başka yapabileceğimiz şeyler varmı ya da şöyle sorayım bu komutla yapılabileceklerin bir listesi var mı |
|
|
|||
|
|||
|
Forumda bu tarz komutların hangi sorunlara çözüm olduğunu bulabilirsiniz. Komuttaki regvr32 komutu, system32 klasöründe belirttiğimiz dosyayı yalnızca tazeliyor.
|
![]() |
| Tags |
| arama, bölümü, hata, kayboldu, yardım |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Sık Kullanılanlar bölümü sorunsalı | GençTürk | Sorunlarınız | 4 | 29.03.07 23:53 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 23:54.

Lineer Mod