belirli bir süre sonra pc de ses kesiliyor

Windows XP Kategorisinde ve  Windows XP / Dizin Forumunda Bulunan  belirli bir süre sonra pc de ses kesiliyor Konusunu Görüntülemektesiniz.=>daha önce hiç karşılaşmamıştım böyle bir problemle. şimdi ise bilgisayarı açtıktan belirli bir süre sonra ses kesiliyor ve pc yi ...

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 24.04.08, 01:35
Member

belirli bir süre sonra pc de ses kesiliyor

daha önce hiç karşılaşmamıştım böyle bir problemle. şimdi ise bilgisayarı açtıktan belirli bir süre sonra ses kesiliyor ve pc yi yeniden başlatana kadar ses çıkmıyor. herşey normal gözüküyor mp3 açtığımda normal çalıyor ama ses çıkmıyor.
Alıntıyla Yanıtla

€r3N Kullanıcısının Son Konuları

Konu Forum Last Poster Yanıt Views Last Post
belirli bir süre sonra pc de ses kesiliyor Windows XP / Dizin melen 1 451 24.04.08 01:35

Eski 16.07.08, 17:18
Banned

Yer: Ankara
Varsayılan Yanıt: belirli bir süre sonra pc de ses kesiliyor

Alıntı:
Orijinalini gönderen: €r3N Mesajı görüntüle
daha önce hiç karşılaşmamıştım böyle bir problemle. şimdi ise bilgisayarı açtıktan belirli bir süre sonra ses kesiliyor ve pc yi yeniden başlatana kadar ses çıkmıyor. herşey normal gözüküyor mp3 açtığımda normal çalıyor ama ses çıkmıyor.
Ben anlamadım?!
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
belirli, bir, kesiliyor, ses, sonra, süre

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Windows XP SP3 Kurulumdan Sonra c0000139 Numaralı GDI32.dll Dosyası Üzerindeki Hata ICEEXOL Windows XP / Dizin 0 17.04.08 13:26
xp format sorunu-vistadan sonra[Çözüldü] ertas71 Windows XP / Dizin 13 17.02.08 15:48
XP Onarıldıktan Sonra Güncelleştirmelerin Alınamaması Sorunu ICEEXOL Windows XP / Dizin 0 07.12.07 08:48
Registry Ayarlarından Sonra Sistemi Tekrar Başlatmayın ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 1 04.12.07 18:21
Vista yükledikten sonra Laptopum Sessiz moda Geçmiyor eko74 Sorunlarınız 1 07.10.07 17:19

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 06:04.