belirli bir süre sonra pc de ses kesiliyor
Windows XP Kategorisinde ve Windows XP / Dizin Forumunda Bulunan belirli bir süre sonra pc de ses kesiliyor Konusunu Görüntülemektesiniz.=>daha önce hiç karşılaşmamıştım böyle bir problemle. şimdi ise bilgisayarı açtıktan belirli bir süre sonra ses kesiliyor ve pc yi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
belirli bir süre sonra pc de ses kesiliyor
daha önce hiç karşılaşmamıştım böyle bir problemle. şimdi ise bilgisayarı açtıktan belirli bir süre sonra ses kesiliyor ve pc yi yeniden başlatana kadar ses çıkmıyor. herşey normal gözüküyor mp3 açtığımda normal çalıyor ama ses çıkmıyor.
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Windows XP / Dizin | 1 | 451 | 24.04.08 01:35 | |
|
|
|||
|
|||
|
Ben anlamadım?!
|
![]() |
| Tags |
| belirli, bir, kesiliyor, ses, sonra, süre |
«
IEFix Aracı
|
Lutfen Yardim
»
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows XP SP3 Kurulumdan Sonra c0000139 Numaralı GDI32.dll Dosyası Üzerindeki Hata | ICEEXOL | Windows XP / Dizin | 0 | 17.04.08 13:26 |
| xp format sorunu-vistadan sonra[Çözüldü] | ertas71 | Windows XP / Dizin | 13 | 17.02.08 15:48 |
| XP Onarıldıktan Sonra Güncelleştirmelerin Alınamaması Sorunu | ICEEXOL | Windows XP / Dizin | 0 | 07.12.07 08:48 |
| Registry Ayarlarından Sonra Sistemi Tekrar Başlatmayın | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 1 | 04.12.07 18:21 |
| Vista yükledikten sonra Laptopum Sessiz moda Geçmiyor | eko74 | Sorunlarınız | 1 | 07.10.07 17:19 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 06:04.

Lineer Mod