Dosyayı SYSTEM çalıştırsın ve kullansın(Regedit)
Windows XP Kategorisinde ve Windows XP / Dizin Forumunda Bulunan Dosyayı SYSTEM çalıştırsın ve kullansın(Regedit) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Mrb, arkadaşlar vb6'da hazırlamış olduğum bir RamClean programı var.Ben bu programın her windows açıldığında otomatik olarak SYSTEM tarafından çalıştırılmasını istiyorum.Bu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Dosyayı SYSTEM çalıştırsın ve kullansın(Regedit)
Mrb, arkadaşlar vb6'da hazırlamış olduğum bir RamClean programı var.Ben bu programın her windows açıldığında otomatik olarak SYSTEM tarafından çalıştırılmasını istiyorum.Bu başlatma işlemini regeditle hangi satırdan yapabilirim?
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Windows XP / Dizin | emreeee | 2 | 260 | 01.04.08 09:26 |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run(Once) HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run(Once) |
|
|
|||
|
|||
|
Cevap: Dosyayı SYSTEM çalıştırsın ve kullansın(Regedit)
Teşekkürler
|
![]() |
| Tags |
| çalıştırsın, dosyayı, kullansınregedit, regedit ipucu, system |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| System Tray'i Gizleyelim | ICEEXOL | Kayıt Defteri | 2 | 23.10.07 19:35 |
| .dat uzantılı dosyayı açamıyorum | atuncer | Windows XP / Dizin | 1 | 19.09.07 11:20 |
| Regedit,MsConfig,TaskManager Kullanılabilir Kopyaları | ICEEXOL | Windows XP / Dizin | 0 | 26.08.07 08:02 |
| .dream uzantılı dosyayı .wmv nasıl çeviririz.. | perisanoglu | Sorunlarınız | 3 | 18.05.07 19:20 |
| System Restore'yi Kapatalım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 17.01.07 14:51 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 05:22.

Lineer Mod