Dual Boot menüsünde windows xp seçenekleri çıkmıyor

Windows XP Kategorisinde ve  Windows XP / Dizin Forumunda Bulunan  Dual Boot menüsünde windows xp seçenekleri çıkmıyor Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sayın ICEEXOL ikili önyüklemede f8 e basınca sadece windows vistanın menü seçenekleri çıkıyor windows xp seçenekler menüsü çıkmıyor güvenli kipte ...

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 24.05.07, 08:22
Miroğlu
Guest

Sayın ICEEXOL ikili önyüklemede f8 e basınca sadece windows vistanın menü seçenekleri çıkıyor windows xp seçenekler menüsü çıkmıyor güvenli kipte başlatamıyorum xp yi yardım edersen memnun olurum sağolasın...
Alıntıyla Yanıtla
Eski 24.05.07, 08:35
Yönetici

Yer: Adana

Vista-XP dual boot olarak kurulduğunda herzaman Vista önceliği alarak kendisini başlatmak ister.Çünkü ,Vista primary olarak kurulldu.

VistaBootPro ya da EasyBCD programıyla önceliği XP'ye ver ve tekrar dene.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 24.05.07, 08:51
Miroğlu
Guest

VistaBootPro ile windows xp yi varsayılan 1. işletim sistemi yaptım ama yine f8'e basınca güvenli kip vs menüler açılmıyor vistanınki açılıyor...
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
boot, cikmiyor, çıkmıyor, dual, menusunde, menüsünde, secenekleri, windows

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Windows Vista 64 Bit Türkçe ve Ubuntu 64 Bit Dual Boot ICEEXOL Resimli Anlatımlar / Visual Expressions 1 29.10.08 19:27
Windows XP SP2 ve Pardus 2008 Dual Boot ICEEXOL Windows XP / Dizin 1 03.08.08 11:33
Dual Boot Kullanımda Windows Vista Nasıl Kaldırılır ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 0 29.03.08 11:28
Vista Dual Boot Problemi buffy45 Sorunlarınız 3 29.08.07 10:26
Windows Vista-Windows XP Dual Boot ICEEXOL Resimli Anlatımlar / Visual Expressions 15 10.07.07 15:30

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 03:54.