Guest Hesabına Şifre Atanması
Windows XP Kategorisinde ve Windows XP / Dizin Forumunda Bulunan Guest Hesabına Şifre Atanması Konusunu Görüntülemektesiniz.=>XP Home ve Professional sürümleri altında Guest hesabı için kullanılan parola boştur.Yani kısaca öyle bir parola tanımlanmamıştır.Oysa ki Guest hesabı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
XP Home ve Professional sürümleri altında Guest hesabı için kullanılan parola boştur.Yani kısaca öyle bir parola tanımlanmamıştır.Oysa ki Guest hesabı güvenlik açıklarına neden olabilir.Bu durumda parola atanması da isteğe bağlı olmamalı.
Guest hesabına şifre verilmesi için öncelikle bilgisayarınızda Administrator olarak oturum açın ve guest hesabına geçin ![]() 2 ![]() Denetim Masası klasöründe Kullanıcı Hesaplarına tıklayın..Guest Hesabına tıkladığınızda artık parolayı değiştirebilirsiniz.. |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Windows 7 | ICEEXOL | 0 | 170 | 04.07.09 07:48 |
|
|
English | ICEEXOL | 0 | 81 | 03.07.09 16:04 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 62 | 02.07.09 23:24 |
|
|
Mozilla Firefox | ICEEXOL | 0 | 68 | 02.07.09 17:54 |
|
|
Mozilla Firefox | ICEEXOL | 0 | 36 | 02.07.09 11:55 |
|
|
|||
|
|||
|
Resimlere Bir Göz Atsan Gözükmüyorlar Benim Afacan Var Ona Karşı Önlem Almak İstiyorum Giremesin Hanım,da Guest Hesabından Girsin İstiyorum
|
|
|
|||
|
|||
|
Imageshack'a yüklenen resimlerde sorun var...Son resimde cmd yazdıktan sonra aşağıdaki komutu vereceksin;
Net user quest password |
|
|
|||
|
|||
|
http://www.windowsum.com/forum/index.php?showtopic=841
Buradaki resimde de sorun var.Komutu yazarsanız sevineceğim.Şuan için çok lazımda. |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Başlat > Çalıştır'a CMD yaz enterla, ardından çıkan ekrana Net user quest password yazacaksın...Ardından değiştir parolayı.
|
|
|
|||
|
|||
|
O.k Oldu Yaptım Saol
|
![]() |
| Tags |
| atanmasi, atanması, guest, hesabina, hesabına, sifre, Şifre |
«
Windows XP'de Msconfig.exe 'nin Bulunamaması Sorunu
|
Açılıştaki "\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM" Problemi
»
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista Ultimate BitLocker Araçları | Şifre Kurtarma&Onarma | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 02.05.08 20:39 |
| Roboform ile Şifre Güvenliği | ICEEXOL | Mozilla Firefox | 0 | 28.01.07 21:59 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 04:05.

Lineer Mod