MYTR Filter Pro Devredışı bırakma ! ???
Windows XP Kategorisinde ve Windows XP / Dizin Forumunda Bulunan MYTR Filter Pro Devredışı bırakma ! ??? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar sistemimde MyTr Filter Pro var. Şifresini bilmiyorum. Nasıl devredışı bırakabilirim? Herşeyi engelliyor! C:/ Hdd içine giremiyorum. regedit, çalıştır,msconfig,görev yöneticisi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar sistemimde MyTr Filter Pro var. Şifresini bilmiyorum. Nasıl devredışı bırakabilirim? Herşeyi engelliyor! C:/ Hdd içine giremiyorum. regedit, çalıştır,msconfig,görev yöneticisi hiç biri yoktur. Bubu nasıl devredışı bırakabilirim şifreyi bilmeden???
Lütfen yardım edin... |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Windows XP / Dizin | amazoom | 13 | 3186 | 21.06.07 01:13 |
|
|
|||
|
|||
|
başlatı tıkla sonra çalıştır de, komut satırına şunu yaz c:\ufilter sonra enter la, çıkan klasör içinde config.psd isimli bir dosya vardır. wordpad ile açınca içinde numara veya harfler programın şifresidir. bu şifre ile girip programı durdurabilir veya kaldırabilirsin. Eğerki başarısız olursan killtask isimli program var ve bu programla direk programı sonlandırıyorsun. çok rahat bulabilirsin. eğer yine de bulamazsan mesaj yaz sana mail olarak gönderebilirim. kolay gelsin
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
abi yazıom sayfa açılıo kapanıo bunu nasıl yapcam
|
|
|
|||
|
|||
|
Evet bu programı bende zamanında kurdurmuştum birine ama şimdi şifresi bilinemdiğinden bir türlü kaldıramıyorum,sonlandıramıyorum,program hep arka planda çalışıyor..buna bir çözüm lütfen.......
|
|
|
|||
|
|||
|
FilterPassClean
Yukarıdaki dosyayı indirin.İçindeki PassClean dosyasını çalıştırın ve sizden MY Yazılım’dan aldığınız aşağıdaki kodu isteyecektir.Bu kodu girin ve enter’a basın. Daha sonra MYTR FilterPro programını çalıştırın. Gelen şifre sorgusu ekranında da yine aşağıdaki kodu girin ve programa giriş yapın. Şifreniz sıfırlanmış olacaktır. İsterseniz yeniden şifre tanımlayabilirsiniz. Şifrenizi yazarken büyük/küçük harf seçeneklerine dikkat etmenizde fayda vardır. Şifre sıfırlama kodu: 10440 |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
ACE32.dll sisteminizdeki bir dosyadır. Onu sildiğiniz için program çalışmıyor. Önce
Windows/system32 klasörüne aşağıdaki dosyayı indirerek ace32.dll yi ekleyin Ace32.dll download Bunu denedikten sonra çalışmassa Aşağıdaki yolu deneyin Ace32.dll dosyasını c’de bir klasör açıp (örneğin ace32 klasörü) içine kopyalayın. Sonra aşağıdaki yolları takip edin Başlattan calistıra gelin ve Aşağıdaki komutu yazın Copy c:\ace32\ace32.dll c:\ufilter içine kopyalayın |
|
|
|||
|
|||
|
maalesef dediklerinizi harfiyen yaptım sistem32 içine kopyaladım,olmadı üste verdiğiniz komut ile ile denedim program içine kopyalamayı ama oda olmadı,bağlantı kurulamadı uyarısı alıyorum şimdide..söz konusu c:\ufilter dosyası nasıl açılabilir başlat-çalıştır komutu ile açılıp kapanıyor..
|
|
|
|||
|
|||
|
Aynı komutları çalıştıra cmd yazarak cmd ekranında uygularmısın acaba
|
|
|
|||
|
|||
|
dediğiniz gibi yaptım ama program başka bir program tarafından kullanıldığından kopyalama olmuyor(sanırım filter programı çalıştığından olsa gerek) komut ekranında,ayrca passclean exe ,ilgili bağlantı sağlanamadı uyarısı veriyor yine...
|
|
|
|||
|
|||
|
bu programı çalıştırabilen varmı acaba....?
|
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşım bilgisayarı güvenli modda başlatarak 6 ve 8 deki mesajları tekrar uygularmısın
|
![]() |
| Tags |
| birakma, bırakma, devre dışı bırakmak, devredisi, devredışı, filter, mytr, mytr filter pro, mytr filter pro devredışı bırakma, pro |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Kayıt Defteri Devredışı Bırakıldı | ICEEXOL | Windows XP / Dizin | 4 | 23.04.09 19:22 |
| Vista'da Görev Yöneticisini Devredışı Bırakalım | ICEEXOL | Kayıt Defteri | 2 | 07.04.08 00:09 |
| XP'de Kayıt Defteri Düzenleyicisinin Devredışı Kalma Sorunu ve Çözümü | ICEEXOL | Windows XP / Dizin | 0 | 02.04.08 17:28 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 05:45.

Lineer Mod