Qfecheck ile Update'lerinizi Kontol Edelim
Windows XP Kategorisinde ve Windows XP / Dizin Forumunda Bulunan Qfecheck ile Update'lerinizi Kontol Edelim Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Microsoft sitesinde gezerken rastlantı eseri bulduğum son derece faydalı bir araç... Bazen Windows XP'ler güncellemeleri tamamen aldığımız halde hiç olmadık ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
![]() Microsoft sitesinde gezerken rastlantı eseri bulduğum son derece faydalı bir araç... Bazen Windows XP'ler güncellemeleri tamamen aldığımız halde hiç olmadık zamanlarda çökerler yada hata verirler..Aslında bu sorun alınan update dosyasının yanlış konumlandırılmasından kaynaklanıyor.İşte bu küçük yama tüm sistemi tarayarak,aldığmız güncelleştirmeleri denetliyor ve bizlere hatalı olan güncelleştirme dosyasını ya da dosyalarını gösteriyor.. Yanlış dosyanın karşısında THİS HOTFİX SHOULD BE REINSTALLED yazıyor.. Yani ****** numaralı update dosyasını tekrar yükleyiniz.. O dosyayıda www.microsoft.com search kısmından aratıp indirebilirsiniz... Aracı indirip kurduktan sonra aşağıdaki işlemleri yapıyoruz; Kod:
BAŞLAT-ÇALIŞTIR' cmd yaz... Kod:
Ardından qfecheck /v Kod:
ENTER'a bas taramanın bitmesini bekle.... Lisanslı XP'ler Tıklasınlar ya da Alternatif (SendSpace) |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 20 | 05.07.09 10:26 |
|
|
Genel Bilgi ve İpucu | ICEEXOL | 0 | 29 | 05.07.09 10:25 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 19 | 05.07.09 10:21 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 34 | 05.07.09 10:14 |
|
|
Windows 7 | ICEEXOL | 0 | 277 | 04.07.09 07:48 |
|
|
|||
|
|||
|
Ben Almanca XP Kullaniyorum ama Home Edition
qfecheck /v Komutunu yaziyorum kabul etmiyor |
![]() |
| Tags |
| edelim, ile, kontol, qfecheck, update'lerinizi, update39lerinizi |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista'da Windows Update Yüklemesinin Ardından Yeniden Başlatmayı İptal Edelim | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 25.07.08 10:19 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 08:13.

Lineer Mod