Windows XP'deki Casus (Mutlaka Okuyun ve Doğruyu Öğrenin)

Windows XP Kategorisinde ve  Windows XP / Dizin Forumunda Bulunan  Windows XP'deki Casus (Mutlaka Okuyun ve Doğruyu Öğrenin) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Daha önce birçok kez farklı platformlarda bu olayı açıklamaya çalıştım.Fakat efsane aldı başını gidiyor ve açıkcası bunu kimin ortaya attığınıda ...

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 01.09.07, 13:41
Yönetici

Yer: Adana

Daha önce birçok kez farklı platformlarda bu olayı açıklamaya çalıştım.Fakat efsane aldı başını gidiyor ve açıkcası bunu kimin ortaya attığınıda çok merak ediyorum.

Öncelikle Support_388945a0 hesabının ne işe yaradığını ve tam olarak amacının ne olduğunu açıklığa kavuşturalım.

Bu hesap ,WinXP kurulumunun ardından disabled olarak kullanıcılar grubunda yer alıyor.Söylendiği gibi bir spyware ya da arkakapı görevi değilde ,Yardım ve Destek servisinde Microsoft tarafından imzalanmış özel scriptler üzerinde hak sahibi olarak onları çalıştırmanızı sağlar.

Ayrıca, Uzaktan Yardım servisini kullanabilmeniz için yine bu hesap devreye girer.

Kısacası bu kullanıcıyı sildiğinizde,yardım ve destek hizmetinin yanı sıra uzaktan yardım servislerinde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Tekrarlıyorum!

Bu kullanıcı normal şartlarda DISABLED olarak konumlandırılıyor.

Alıntıyla Yanıtla

ICEEXOL Kullanıcısının Son Konuları

Konu Forum Last Poster Yanıt Views Last Post
Messenger Plus! Live v4.82.368 Final İnternet İpuçları / Haberler ICEEXOL 0 17 05.07.09 10:26
Windows Service Pack Blocker Tool Kit - Block... Genel Bilgi ve İpucu ICEEXOL 0 26 05.07.09 10:25
Download Nokia Ovi Maps 3.0 İnternet İpuçları / Haberler ICEEXOL 0 17 05.07.09 10:21
Windows 7 Üzerinde iPhone 3GS JailBreak İşlemi İnternet İpuçları / Haberler ICEEXOL 0 31 05.07.09 10:14
Windows 7 RTM 13 Temmuz'da Hazır Windows 7 ICEEXOL 0 270 04.07.09 07:48

Eski 03.09.07, 14:01
Member

Bilgilendirme için sağol.

Alıntı:
Originally posted by ICEEXOL@Sep 1 2007, 12:41

Daha önce birçok kez farklı platformlarda bu olayı açıklamaya çalıştım.Fakat efsane aldı başını gidiyor ve açıkcası bunu kimin ortaya attığınıda çok merak ediyorum.

Öncelikle Support_388945a0 hesabının ne işe yaradığını ve tam olarak amacının ne olduğunu açıklığa kavuşturalım.

Bu hesap ,WinXP kurulumunun ardından disabled olarak kullanıcılar grubunda yer alıyor.Söylendiği gibi bir spyware ya da arkakapı görevi değilde ,Yardım ve Destek servisinde Microsoft tarafından imzalanmış özel scriptler üzerinde hak sahibi olarak onları çalıştırmanızı sağlar.

Ayrıca, Uzaktan Yardım servisini kullanabilmeniz için yine bu hesap devreye girer.

Kısacası bu kullanıcıyı sildiğinizde,yardım ve destek hizmetinin yanı sıra uzaktan yardım servislerinde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Tekrarlıyorum!

Bu kullanıcı normal şartlarda DISABLED olarak konumlandırılıyor.

[snapback]4486[/snapback]
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
casus, doğruyu, dogruyu, mutlaka, ogrenin, okuyun, windows, xp'deki, xp39deki, öğrenin

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Windows Vista'da Kurulu Olan Hotfixleri Öğrenin ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 0 04.08.08 21:41
Web Ortamında Program Kullanmadan Casus Yazılımlardan Korunun ICEEXOL Virüs-Adware-Spyware 0 20.04.07 13:15
IE 7'deki Pishing Koruması Vista'yı Yavaşlatıyor ICEEXOL Internet Explorer 0 18.04.07 14:42

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 05:23.