| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Genel Bilgi ve İpucu Windows XP ile İlgili Püf Noktalar.. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Windows XP SP3 'ü Windows XP CD'nize Entegre Edelim
Yayımlayan ICEEXOL
27.03.08 |
|||
|
|||
|
|
|||
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Ustam sp2 yi spsiz windows cd sine entegre edebiliyorduk bu sp3 ü illa sp2 li cdyemi entegre etmek zorundayız spsiz saf windowsa entegre edilemezmi? |
|
|
||||
|
||||
|
Bunu anlayamadım hocam bu ne demek yani sp3 ü açıptamı klasöre koyacağız nasıl açacağız ayrıca?
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
XP kullanmadığım halde SP3 'ü indirdim.Sisteminize Winrar kurduktan sonra SP3 içerisindekileri kolay bir şekilde ,sabit diskinizin kök dizininde yarattığınız klasöre yollayabilirsiniz.Devamındaki işlemler aynen anlatıldığı gibidir.
|
||||
|
||||
|
ustam sp3 tek bir dosya değilmi onu açacakmıyız?
|
|
|
||||
|
||||
|
İndirdiğin dosya üzerinde sağ tıkla ve dosyaları çıkart komutunu ver.
![]()
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
"Ustam sp2 yi spsiz windows cd sine entegre edebiliyorduk bu sp3 ü illa sp2 li cdyemi entegre etmek zorundayız spsiz saf windowsa entegre edilemezmi?"
Bu sormuma cevap vermemişsiniz üstat sp3 ü entegre etmek için sp2li cd olması şartmı saf xp ye entegre edilemezmi? |
|
|
||||
|
||||
|
1. mesajda şöyle yazıyor; Bootable olabilen SP1 veya SP2 XP Pro ya da XP Home CD'si
|
||||
|
||||
|
Üstadım resimdeki işaretlediğim yerde ne diyor yanlış anlama seni fazla meşgul etmek istemiyorum ama ingilizcem yok bu kaynak cd sp1 veya sp2 li olması iyimi kötümü resimdeki yeri sözlükte çevirmeye uğraştım sanki spsiz daha iyi diyor gibi bişey anladım bakmaınız mümkünmü?
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşım sağa sola laf yetiştirmekten kendi forumuna bakamıyorsun kaç gün oldu bi soro sorduk insan forumuna bakmazmı?
|
![]() |
| Tags |
| sp3 entegre, win xp, xp sp3 |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Windows Mail'in Açılış Ekranını İptal Edelim | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 15.02.08 15:37 |
| Windows Vista Başlangıc Sesini İptal Edelim | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 0 | 23.12.07 12:50 |
| Vista'da Windows Mail Üzerinden Gmail Hesabımızı Kontrol Edelim | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 0 | 23.12.07 11:50 |
| Windows Mobility Center'ı İptal Edelim | ICEEXOL | Registry Ayarları | 3 | 06.10.07 15:56 |
| Windows XP Servislerinizi Kontrol Edelim | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 06.06.07 13:20 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |