| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
nasıl oldu bilmiyorum bilgisayarımda bir dosya arıyordum "Ara" düğmesine tıkladım arama penceresi açıldı ama dosya adı boyutu ve gizli dosyaları ara vb. seçeneklerin olduğu yan bölüm boş açıldı yani burada hiçbirşey görünmüyor oysa o bölüme önceden dosya adı, özellikleri vb girebileceğimiz kutucuklar geliyordu şimdi yok bunu nasıl düzeltebiliriz resim ektedir ![]() |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Şunu dener misiniz ?
Başlat - Çalıştır'a girin regsvr32 jscript.dll komutunu verin. |
|
|
||||
|
||||
|
sa olll
bu şekilde hallettim bu regsvr32 daha önce de olmuştu bu komutla başka yapabileceğimiz şeyler varmı ya da şöyle sorayım bu komutla yapılabileceklerin bir listesi var mı |
|
|
||||
|
||||
|
Forumda bu tarz komutların hangi sorunlara çözüm olduğunu bulabilirsiniz. Komuttaki regvr32 komutu, system32 klasöründe belirttiğimiz dosyayı yalnızca tazeliyor.
|
![]() |
| Tags |
| arama, bölümü, hata, kayboldu, yardım |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Video Anlatımlar Bölümü Açılmıştır | ICEEXOL | Duyurular | 0 | 21.07.08 21:53 |
| WVDestek Video Bölümü Açılmıştır | ICEEXOL | Duyurular | 0 | 28.03.08 00:38 |
| Windows Mobile 6 Bölümü Açılmıştır... | ICEEXOL | Duyurular | 0 | 11.03.08 20:21 |
| Windows 7 Bölümü Açılmıştır... | ICEEXOL | Duyurular | 0 | 30.01.08 17:59 |
| Sık Kullanılanlar bölümü sorunsalı | GençTürk | Sorunlarınız | 4 | 30.03.07 00:53 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |