| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar deepfreeze yüklü pc den deepfreeze kaldırmak için deepunfreezer diye bir programla devre dışı bıraktım ve adsl modem kullanıcı adını girdim ayrıca webcam sürücülerini yükledim tekrar pc yi başlattım pc açıldı fakat masaüstü öğeleri gelmiyor başlat gelmiyor bende daha önce okuduğum kadarı ile un deepfreze işe yaramazsa format atmak gerektiği idi fakat xp cd sini takıyorum cd den önyükleme için bir tuşa basın diyor onuda yapıyorum ama xp kurulmuyor pc tekrar kendi xp si ile açılıyor ama yine arkaplan resmi var masaüstü öğeleri ve başlat yok bu durumda formatı nasıl atatrım şimdiden herkese teşekkürle |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Windows XP'de Masaüstünün Açılmaması
http://www.wvdestek.com/forum/Windows-XP-a...amas-t3165.html Ayrıca format tüm yazılımsal sorunların çözümüdür. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Dosya-Yeni Görev ya da sağ alt kısımdaki Yeni Görev kısmına tıklayarak aç yoluna explorer.exe yazın ve enter'a basın. diyor masaüstünde tıklanacak hiçbir öğe yok başlat dahil olmak üzere görev yöneticisine nasıl ulaşacağım |
|
|
||||
|
||||
|
deep freeze'yi kurduğun setupu tekrar çalıştır. uninstaller diye seçenek çıkması lazım. deep freeze o şekilde kaldırılıyorç kolay gelsin.
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar sorun çözüldü nasıl derseniz izah edeyim bu daha önce de kendi pc mde başıma gelmişti onu hatırladım durum şu benim klavyem ve farem kablosuz klavye ve fare ve cd den ön yükleme sayfasında xp kurarken işe yarıyor ama ghost ve acronis tru imaj gibi programların dos işlemlerinde işe yaramıyor format atmaya çalıştığım pc yeğenimindi onun klavye ve faresi kablolu idi onları getirmesini söyledim ve getirdi nitekim cd den önyükleme sayfasında bir tuşa bastım ve ve xp kurulum sayfası geldi ve sorun bitti sözün özü deepfreeze ghost acronis true imaj gibi yüklü pc lerde kablosuz klavye ve fare dos ortamında işe yaramıyor
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Tags |
| deepfreeze, yuklu, nasil, format, atilir |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windowsum forumlarını nasıl keşfettiniz ? | 4over | Düşünce ve Önerileriniz | 8 | 03.09.08 18:38 |
| xp format sorunu-vistadan sonra[Çözüldü] | ertas71 | Sorunlarınız | 13 | 17.02.08 16:48 |
| Format veya Recovery Yapamıyorum | sas | Sorunlarınız | 0 | 19.12.07 19:17 |
| Kullanılmayan programları nasıl kaldırabilirim? | 336268 | Sorunlarınız | 4 | 09.09.07 22:27 |
| DreamScene Nasıl Yapılır ? | ICEEXOL | Vista DreamScene | 0 | 23.06.07 10:38 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |