Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri

sponsor links

Yanıt
LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
deepfreeze yüklü pc ye nasıl format atılır

Eski 02.02.08, 11:35
tasamek Kullanıcısının Avatar'ı
Member

tasamek RSS Feed

arkadaşlar deepfreeze yüklü pc den deepfreeze kaldırmak için deepunfreezer diye bir programla devre dışı bıraktım ve adsl modem kullanıcı adını girdim ayrıca webcam sürücülerini yükledim tekrar pc yi başlattım pc açıldı fakat masaüstü öğeleri gelmiyor başlat gelmiyor bende daha önce okuduğum kadarı ile un deepfreze işe yaramazsa format atmak gerektiği idi fakat xp cd sini takıyorum cd den önyükleme için bir tuşa basın diyor onuda yapıyorum ama xp kurulmuyor pc tekrar kendi xp si ile açılıyor ama yine arkaplan resmi var masaüstü öğeleri ve başlat yok bu durumda formatı nasıl atatrım şimdiden herkese teşekkürle

Alıntıyla Yanıtla
sponsor links

Eski 02.02.08, 11:40
ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Adana
ICEEXOL RSS Feed

Windows XP'de Masaüstünün Açılmaması

http://www.wvdestek.com/forum/Windows-XP-a...amas-t3165.html

Ayrıca format tüm yazılımsal sorunların çözümüdür.

Eski 02.02.08, 12:30
Member

tasamek RSS Feed

Alıntı:
Windows XP'de Masaüstünün Açılmaması

http://www.wvdestek.com/forum/Windows-XP-a...amas-t3165.html

Ayrıca format tüm yazılımsal sorunların çözümüdür.[/b]
arkadaşım ilgin için teşekkürler ama benim sorunum deepfreeze kaldırmak bunun içinde format atmam gerekiyor xp cd sini takıp tekrar başlatınca cd den önyükleme için bir tuşa basın yazısı geliyor ve ben bir tuşa basıyorum ama xp kurulmuyor sorunum bu kaldıki verdiğin linkte Görev Yöneticisini çalıştırın.

Dosya-Yeni Görev ya da sağ alt kısımdaki Yeni Görev kısmına tıklayarak aç yoluna explorer.exe yazın ve enter'a basın. diyor masaüstünde tıklanacak hiçbir öğe yok başlat dahil olmak üzere görev yöneticisine nasıl ulaşacağım

Alıntıyla Yanıtla
Eski 02.02.08, 13:31
ajan1111 Kullanıcısının Avatar'ı
Member

ajan1111 RSS Feed

deep freeze'yi kurduğun setupu tekrar çalıştır. uninstaller diye seçenek çıkması lazım. deep freeze o şekilde kaldırılıyorç kolay gelsin.

http://www.ajan1111.com/userbarajan.jpg
Alıntıyla Yanıtla
Eski 03.02.08, 21:37
Member

tasamek RSS Feed
Cool

arkadaşlar sorun çözüldü nasıl derseniz izah edeyim bu daha önce de kendi pc mde başıma gelmişti onu hatırladım durum şu benim klavyem ve farem kablosuz klavye ve fare ve cd den ön yükleme sayfasında xp kurarken işe yarıyor ama ghost ve acronis tru imaj gibi programların dos işlemlerinde işe yaramıyor format atmaya çalıştığım pc yeğenimindi onun klavye ve faresi kablolu idi onları getirmesini söyledim ve getirdi nitekim cd den önyükleme sayfasında bir tuşa bastım ve ve xp kurulum sayfası geldi ve sorun bitti sözün özü deepfreeze ghost acronis true imaj gibi yüklü pc lerde kablosuz klavye ve fare dos ortamında işe yaramıyor

Alıntıyla Yanıtla
Eski 03.02.08, 22:06
ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Adana
ICEEXOL RSS Feed

Alıntı:
arkadaşlar sorun çözüldü nasıl derseniz izah edeyim bu daha önce de kendi pc mde başıma gelmişti onu hatırladım durum şu benim klavyem ve farem kablosuz klavye ve fare ve cd den ön yükleme sayfasında xp kurarken işe yarıyor ama ghost ve acronis tru imaj gibi programların dos işlemlerinde işe yaramıyor format atmaya çalıştığım pc yeğenimindi onun klavye ve faresi kablolu idi onları getirmesini söyledim ve getirdi nitekim cd den önyükleme sayfasında bir tuşa bastım ve ve xp kurulum sayfası geldi ve sorun bitti sözün özü deepfreeze ghost acronis true imaj gibi yüklü pc lerde kablosuz klavye ve fare dos ortamında işe yaramıyor[/b]
Sorunun çözüldüğüne sevindim.Fakat bende bir kablosuz klavye ve fare kullanıcısı olarak böyle bir sorunla karşılaşmadığımı belirtmek istiyorum.Önyükleme esnasında PS2 ve USB giriş noktalarının devredışı kalmalarını engellemek için BIOS altından yapılan bir işlem var.Fakat ihtiyac duymadığım için tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum.

Tags
deepfreeze, yuklu, nasil, format, atilir

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Windowsum forumlarını nasıl keşfettiniz ? 4over Düşünce ve Önerileriniz 8 03.09.08 18:38
xp format sorunu-vistadan sonra[Çözüldü] ertas71 Sorunlarınız 13 17.02.08 16:48
Format veya Recovery Yapamıyorum sas Sorunlarınız 0 19.12.07 19:17
Kullanılmayan programları nasıl kaldırabilirim? 336268 Sorunlarınız 4 09.09.07 22:27
DreamScene Nasıl Yapılır ? ICEEXOL Vista DreamScene 0 23.06.07 10:38

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 00:17.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

TOPlist
Web - Donanım