| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Öncelikle merhaba arkadaslar, benim cok ciddi bir sorunum var; artik bilgisayarimi dogru düzgün kullanamiyorum! hep donuyor, acilip kapanmasi dakikalar sürüyor, ve genelde normal olarak bilgisayari kapatamiyorum sürekli donuyor ve fisini cikarmak zorunda kaliyorum, cünkü hicbirseye cevap vermiyor. hikayesi söyle: "drwtsn.exe bir sorunla karsilasti ve kapatilmasi gerekiyor." diye bir hata mesajiyla basladi hersey. daha sonra SIK SIK degisik hata mesajlari almaya basladim, aklimda kalan, drwtsn32 ve PML driver hatasi. sistem kilitleniyor. Kaspersky yüklü komputerde, ama detect sifir yaziyor! yani virüs yok gibi duruyor... asagida drwtsn32.log dosyasini veriyorum, yardim edebilenler yardimci olursa gercekten makbule gececek! gbahceci@hotmail.com bu da MSN adresim.. durum ciddi! (su an arkadasin komputerinmden yaziyorum, cünkü benim ki kullanim disi gibi ... Microsoft ® DrWtsn32 Telif Hakkı © 1985-2001 Microsoft Corp. tüm hakları saklıdır. Uygulama özel durumu oluştu: App: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe (pid=6120) Zaman: 14.12.2007 @ 11:23:33.633 Özel durum numarası: c0000005 (erişim ihlali) arkadaslar, dosya coook büyük! yaklasik 8 MB.. yardimci olursaniz MSN den dosyayi da size gönderirim, veya bana bu dosyadan nasil yararlanabilecegimi, yani bu log dosyasindan sorunun ne oldugunu nasil görecegimi sölerseniz wallahi makbule gececek, simdiden tesekkürler... |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Aşağıdaki konu işinize yarayabilir ?
Kod:
http://www.wvdestek.com/forum/DrWatson-Nasl-Devre-D-Braklr-t93.html |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
walla deaktive ettim, bu seferde bilgisayari kapatirken bir sürü uygulama sonlandirilma hatasi veriyor! Officewatson ve digerleri... yani bilgisayari kapatmak bile sorun! sizce sorunun kaynagi ne? drwatson32 yi deaktive etmek sanirim sorunu cözmedi! tesekkürler... |
|
|
||||
|
||||
|
Dosyayı bir yere upload ederek yollar mısınız ? .
|
![]() |
| Tags |
| acil33, arkadaslar, hatasi33, drwtsn32exe |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows etkinleştirme acil yardım lutfen | emka | Sorunlarınız | 2 | 28.08.08 09:59 |
| denetim masasi sorunu vista acil yardım | lider61 | Sorunlarınız | 0 | 15.12.07 18:24 |
| Driver lazım acil | l3eter_l3ocek | Sorunlarınız | 1 | 21.03.07 18:26 |
| Driver istek çok acil ricaaa. [Çözüldü] | l3eter_l3ocek | Sorunlarınız | 8 | 15.02.07 01:28 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |