|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar ciddi bi sonum var sanırsam. PC 'nin tozunu aldım tüm donanımları taktın çalışıyor. Bilgisayaraı açmadan direk format attım driverları kurarken ekran kartını sorunsuz kuruyor fakat yeniden başladığında ekran kartı yok diyor. Acil yardıma ihtiyacım var.
|
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Donanım ekle beya kaldır 'da kurduğun deriver gözükmüyor. Normalde gözüküyodu.DirectX 'de kurulmuyor. Ekran kartı markası nVdia GeForce FX5500. Sorunum bu işte resim:
En son PesimisTurk tarafından düzenlenmiştir : 02.12.08 23:32 |
|
|
||||
|
||||
|
biraz önce yüklemeyi denerken bu hatayı alıyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
İşletim sisteminiz Windows XP mi Home mu yoksa Pro mu ? Şu konuyu uygular mısın ? Windows XP Service Pack 3 (SP3) Kurulumdaki *Erişim Engellendi* Hatası ve Çözümü
|
||||
|
||||
|
ilginiz için teşekkürler format attım sorunum düzeldi takır takır çalışıyo
|
![]() |
| Tags |
| ekran, gözükmüyor, kartım |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| ekran kartım yanmış olabilirmi ? | dinomozor | Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri | 3 | 11.07.08 23:17 |
| vista ultimate çalıştır gözükmüyor yardım..! | ByTimsah | Sorunlarınız | 2 | 28.06.08 00:32 |
| mavi ekran | muratkaya | Sorunlarınız | 8 | 09.05.08 18:30 |
| Vista'nın Güç Seçeneklerinde Hazırda Beklet Gözükmüyor ? | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 15.02.08 16:25 |
| Ati x300 HyperMemory Ekran Kartım Ram Taktığım halde değişmedi | eko74 | Sorunlarınız | 0 | 21.12.07 12:57 |