| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Windows XP Professional işletim sistemine sahip Bilgisayarımda:Görev Çubuğu sağ tıkla Özellikler açılır,Sağ alttaki Özelleştir butonuna basılırBidirimleri Özelleştir başlıklı pencerede (Bir Öğe seçip durumunu seçin) yazan yerde,Geçerli Öğeler ve Önceki Öğeler sıralanmıştır.Burada hala, program ekle kaldırdan kaldırmış olduğum bazı programları görmekteyim.Mesela Zone alarm şu anda yok ama burada var.I Tunesi silmiştim burada hala duruyor.Karşısında da(Etkin olmadığından gizle)(Her zaman Gizle)(Her zaman kaldır) seçenekleri var.Olmayan programı buradan da silmek istiyorum.Bunun Çözüm yolu nedir? |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Selamlar,
Aşağıdaki registry kaydını dener misiniz ? Bu işlemin ardından ya sistemi tekrar başlatın ya da görev yöneticisinden explorer.exe hizmetini kapatın ve tekrar açın. Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\TrayNotify] "PastIconsStream"=- "IconStreams"=- |
|
|
||||
|
||||
|
Çalıştır -Regedit -enter
Registry ağacında yazdığınız anahtar çıkmadı |
|
|
||||
|
||||
|
Öyle birşey demedim.
|
|
|
||||
|
||||
|
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion \TrayNotify] "PastIconsStream"=- "IconStreams"=- (Windows Registry Editor Version 5.00) Programını bulamıyorum |
|
|
||||
|
||||
|
Ne programı ?
Forumda araştırma yapmıyorsanız sanırım. O kodları not defterine yapıştırın ve uzantısına .reg ekleyerek kaydedin. Örn: deneme.reg gibi. Oluşan kayıt defteri dosyası üzerinde çift tıklayarak girişi onaylayın. Ardından sistemi tekrar başlatın. |
|
|
||||
|
||||
|
Silerse bu reg siler.
Alıntı:
"lar dahil. |
![]() |
| Tags |
| çubuğu, görev, penceresi, özelleştirme |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| XP Görsel Özelleştirme [Resimli Anlatım] | fx20001 | XP Customization | 5 | 06.05.08 15:48 |
| Kenar Çubuğu'nun Boyutunu Değiştirin | GençTürk | Genel Bilgi ve İpucu | 1 | 20.08.07 22:55 |
| Vista Kenar Çubuğu Açılmıyor ! | Boos | Sorunlarınız | 4 | 17.08.07 14:01 |
| Mavi Görev Yöneticisi | ICEEXOL | Vista Customization | 1 | 16.06.07 21:53 |
| Imageshack Sitesini Firefox Araç Çubuğu Olarak Kullanın | ICEEXOL | Firefox | 0 | 28.01.07 23:04 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |