| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
merhaba arkadaslar Forumda yeniyim hatalarımı Gorursenız K.bakmayın.. Benım Pc İle İlgili Bir Sorunum Var..Bilgisayarımı Windows ' Ta Baslattıgımında İnt.explorer olsun msn olsun ekranımın sag tarafına kayıyor ve geri getiremiyorum bu sorunada paintte sanseseri rastladım..Bu Sorunu CozeBilecek Arkadaslar Varmı:( Resim Boyle: http://img255.imageshack.us/img255/8486/yardmmq8.jpg Tıkla.. Bu sekılde Olunca ne İnternet Explorer Acabiliyorum nede msnde Arkadaslarımla Konusabiliyorum ! ekran pencereleri Sag tarafa kayıyor.. Ama Güvenli Modda Acınca Sorun Duzelıyor.. Ama Ben Normal Windows'dada Olmasını İstiyorum..Daha Yeni Format Attım Bidaha Atmak İstemiyorum.. Simdiden Yardımlarınız İcin tesekkurler.. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
bu ne acayip sorun böyle şaşırdım walla..
belki açılışta bu tür çoklu masaüstü yapan bi program çalışıyordur..istersen başlangıçta çalışan prg bi kontrol et...çalıştır/msconfig/başlangıçtan kolay gelsin |
|
|
||||
|
||||
|
Monitör kaç inç.
|
|
|
||||
|
||||
|
sunları dene derim ben
1- eger monitörüne güvenmiyorsan kap kasayı baska bi sağlam monitörde dene bak bakalım var mı yok mu sorun hee sorun var sa yine dee o zaman gecelim 2 secenege 2- xp baslangıc cd ile ac bi baypas yap scandisk yap hatta cdden virüs taraması bile yap derim bunun içinde kaspersky 2008 cd si var nette arastır bulursun yok captan arastıramam diyorsan bana pm at ben sana göndereyim linklerii |
|
|
||||
|
||||
|
Evet, baya ilginç bir sorun ortaya çıkmış.
Monitorün çözünürlüğü ile alakalı olabilir... Bir virüs programıyla (önerim ESET ürünleri) taratabilirsin... ...ayrıca (pek emin değilim ama) Microsoft Destek Merkezi'nden yarıdım alabilirsin... En son melen tarafından düzenlenmiştir : 18.06.08 12:11. Sebep: Harf hatası |
![]() |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| 2 Tane Vista Var ama.... | Marathon | Sorunlarınız | 7 | 17.06.08 16:57 |
| 101 Tane Çalıştır Komutu | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 3 | 02.06.08 21:57 |
| appcrash sorunu (oyunda) yardım! | blacKkened | AppCrash | 6 | 17.04.08 13:50 |
| yardım lutfen acer ve vista ve xp:) | merhabalar | Sorunlarınız | 1 | 26.12.07 17:34 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |