|
|
|||||||
| sponsor links |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
hocam o zaman internet explorer'ini güncelle. ie6 kullanıyorsan ie7'ye geç. Yada kritik güncelleştirmeleri yükle bilgisayarına.
|
||||
|
||||
|
explorer ı güncelleyemiyorum admin değilimya...acaba admin olmadan program kurma şansım yok mu?ama mozilla kurdum..şimdilik idare ediyorum...
|
|
|
||||
|
||||
|
Eko74 deki sorunun aynısı benim pcde de var. Tüm media playerlerden ses geliyo hatta mzükle uğraştığım için çok fazla müzik yapıyorum pc de bunlarda sorun olmuyo. Ancak explorer dan ses almaya çalıştığım zaman eko74 ün dediği gibi görüntü var ses yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
|
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar bu soruna yanıt veren yok mu
|
|
|
||||
|
||||
|
Sorun çok kolay Realtek yani Ethernet kartını ve Sound yani ses kartını yeniden tanıtırsan sorun biter. Çok kolay
|
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar bnmde pcmden normalde müzik dinlerken ses geliyo fakat internette hiçbiryerden ses gelmiyor video sitelerindede görüntü var ses yok lütfen yardım edin
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba arkadaşlar,
Aynı sorun bende de vardı ve bir türlü çözemiyordum en sonunda yabancı bir forum sitesinden çözümü buldum sizinlede paylaşayım istedim: 1) ilk önce K-Lite Codec Pack programını indirin ve kurun 2) sonra başlat/ programlardan K-Lite Codec Pack -> Configuration -> Codec Tweak Tool. kısmına girin 3) orada da FIXES bölümünde Fix Broken Sound seçeneğini tıklayın 4) makinayı kapatıp açın sorun düzeliyor Umarım işe yarar |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
http://www.wvdestek.com/3779-post10.html
| problemi, gelmiyoryoutube, ses, hicbirseyden, internette |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Engellenen Youtube Sitesine Giriş Yapalım | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 11 | 27.07.08 18:22 |
| Orkut ve Youtube Solucanını Temizleyelim | ICEEXOL | Virüs-Adware-Spyware Sorunlarınız | 1 | 20.06.08 16:01 |
| Youtube ve Google'daki Videolar ÖnBellekte | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 1 | 20.06.08 15:56 |
| Silinen Youtube Videolarını Nasıl İzleyebiliriz ? | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 0 | 06.12.07 11:59 |
| Youtube ve Benzeri Flash Video Sitelerinde Ses Problemi | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 0 | 16.08.07 19:12 |