| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaslar Windows XP Pro'da format atmadan C drive taki kullanici adini degistirme imkani varmi...??? Lutfen bu konuda bana yardimci olurmusunuz. Simdiden yardimlarinizdan dolayi tesekkurler. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
C Driver ve Kullanıcı Adı ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
İki şey mi istiyorsunuz? "C:" sürücüsünün adını değiştirmek istiyorsanız; seç, biraz bekleyiniz sonra tekrar tıklayınız. Kullanıcı adını değiştirmek istiyorsanız; Başlat>Denetim Masası Kategori görünümüyse; "Kullanıcı hesapları>Kullanıcı Hesapları>[Şu anki kullanıcı adınıza tıklayın]>Adımı değiştir." İlgili alanları doldurun. Klasik görünümse; "Kullanıcı Hesapları>[Şu anki kullanıcı adınıza tıklayın]>Adımı değiştir." Bu şekilde iki olayıda size açıklamış bulunuyorum. |
![]() |
| Tags |
| lutfen, yardim |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows etkinleştirme acil yardım lutfen | emka | Sorunlarınız | 2 | 28.08.08 09:59 |
| vista ati driver yardim | karaböcük | Sorunlarınız | 1 | 21.01.08 16:01 |
| yardım lutfen acer ve vista ve xp:) | merhabalar | Sorunlarınız | 1 | 26.12.07 17:34 |
| Lütfen Yardim Denetim masasi acilmiyor | Laz_engin | Sorunlarınız | 1 | 18.11.07 12:14 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |