| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar benim masaüstümde hiç bişey gözükmüyo masaüstü programları bilgisayarım belgelerim felan hiç biri başlatta gözükmüyo sağ tıklıyınca hiç bişi gözükmüyo her yere görev yöneticisinden giriyorum regeditden explorer.exe diye düzelttim ama yinede olmadı yardımcı olursanız sevinirim.aşağıdaki resim masaüstüm. http://img395.imageshack.us/my.php?i...ardmqg3lj5.jpg En son crazy_gfb tarafından düzenlenmiştir : 18.06.08 01:44. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Başlat-Çalıştır => regedit yazın ve aşağıdaki yolu izleyin.
HKEY_LOCAL_MACHINE--SOFTWARE--Microsoft--Windows NT--CurrentVersion--Winlogon Sağ panele geçerek Shell değerinin verisini aşağıdaki gibi değiştirin. shell değerini explorer.exe diye değiştirdim ama yinede olmadı başka bi yolu varmıdır bunun? |
|
|
||||
|
||||
|
Shell 'i direk explorer.exe mi yaptınız ? Eğer böyle yaptıysanız yanlış demektir. Shell üzerinde çift tıklayın ve değer verisi kutusuna explorer.exe yazın. Bu işlemi yaptığınız halde açılmıyorsa eğer sistemi tekrar başlatın ve F8 tuşuna basarak, açılış seçenekleri bölümüne geçin. Oradan '' En Son İyi Yapılandırma' yı seçin.
|
|
|
||||
|
||||
|
shell değer verisini explorer.exe yaptım yine olmadı açılış seçenekleri bölümünü açamıyorum klavyem usb olduğundan başlangıçta F8 e basamıyorum.başka yolu varmıdır veya açılış seçeneklerine başka nasıl ulaşırım.
En son crazy_gfb tarafından düzenlenmiştir : 18.06.08 20:55. |
![]() |
| Tags |
| acil, gözükmüyo, masaüstüm, yardım |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows etkinleştirme acil yardım lutfen | emka | Sorunlarınız | 2 | 28.08.08 09:59 |
| drwtsn32.exe hatasi! arkadaslar acil! | goek | Sorunlarınız | 3 | 16.12.07 00:25 |
| denetim masasi sorunu vista acil yardım | lider61 | Sorunlarınız | 0 | 15.12.07 18:24 |
| Driver lazım acil | l3eter_l3ocek | Sorunlarınız | 1 | 21.03.07 18:26 |
| Driver istek çok acil ricaaa. [Çözüldü] | l3eter_l3ocek | Sorunlarınız | 8 | 15.02.07 01:28 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |