|
|
||||
|
||||
|
ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSUN. </span>
<span style=\'color:blue\'>VISTA SIDEBAR FOR WINDOWS XP VERSION 2.2 VE BERABERİNDE 134 GADGET BULDUM. SANIRIM SİZİN SİTEDENDİ. MİCROSOF`UN WINDOWS XP İÇİN HAZIRLAMIŞ. DOSYANIN İÇİNDE KURULUM + SERİ NO + 134 GADGET + Vista Fonts & C++.exe BULUNMAKTADIR. KURULUMSONRASI Vista Fonts & C++.exe KURDUM. 134 GADGEDT`İ DE C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets\D İ Ğ E R KLASÖRÜNE EKLEDİM. ZATEN KENDİSİDE ORJİNAL HALİYLE BİR ÇOK GADGET İÇERİYOR. SORUN ŞU; YAKLAŞIK 20 GADGET`İN DIŞINDA HİÇBİR ŞEKİLDE EKLEME YAPAMIYORUM. NEYAPARSAM YAPAYIM RUNTIME İLE İLGİLİ OLARAK C:\WINDOWS\system32\ verclsid.exe HATASI VERİYOR. BU SORUNU NASIL AŞABİLİRİM. İNTERNET DE ARAMA YAPTIM AMA SONUÇ ALAMADIM. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
RESMİNİ BURAYA YÜKLEYEMEDİM AMA BAĞLANTISINI VERİYORUM LÜTFEN BAKIN
|
|
|
||||
|
||||
|
İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Büyük font kullanmamın nedeni okurken göz yorgunluğu olmaması içindir. Çözüm kaynağını olan siteye baktım. "Windows XP için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB908531).exe" ile ilgili sorun olduğunu bu güncelleştirmenin çeşitli sorunlara yol açtığını öğrendim. güncellmeyi kaldırınca "Windows Sidebar" eklentilerinin çoğunu sorunzuz ekleyebildim. Ancak güncelleme kaldırılırken bir çok güncelleme, program ve explorer etkilenebilir dedi. Dediğide oldu. eplorer hata vermeye başladı. Aktif desktop`I geri yükle seçeneği ile karşılaştım ve düzeltilemiyor. Başka hatalarda olunca sistemi geri yükleme yaptım. Her şey eskisi gibi oldu. Ne yapalım demekki bu konuda pek şanslı değilim. Bende üçüncü parti yazılımlar ile idare etmeyi düşünüyorum. Thoosje Sidebar V2.0 gibi. Bununla birlikte En çok kullanılan WİNDOWS XP için çalışma yoğunluğunuzu artdırarak devam etmenizi diler, çalışmalarınızdan dolayı kutlarım. |
![]() |
| Tags |
| hatasi, verclsidexe |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|