| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaslar orjınal xp home cd mı baska bılgısayarda kullandım fakat cd keyı gırdıgımde kabul etmedı,telefon actım o cdyı sadece sana verılen bılgısayarda kullanırsın dedıler ne yapıcam sımdı ben bılgısayarı degıstırdıydım sımdı napıcam bunu bır cozumu yokmudur 5 gun sona kapanıcak bılgısyar acıl yardım lutfen |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Daha önce olanlara telefon açıp onların sana verdiği kodla mı etkinleştirdin? |
|
|
||||
|
||||
|
Geçmiş olsun arkadaşım
Cd yi ilk kullandığında gerek internetten, gerekse telefondla yaptığın etkinleştirme sonucunda pc nin bileşenleri sisteme kayıt edilir. Herhengi bir bileşen değişikliğinde sistem internet üzerinden etkinleştirme yapmaya bilir. Telefonla yaptığında bileşen değişikliğini sorarlar. Doğru cevap ile etkinleştirme kodu verilir. Fakat senin durumun sistem komple değişiyor. Bu nedenle etkinleşme mümkün değil. Yasal olarak yeni bir lisans alman gerekir. Bu arada Cd yi her bilgisayarda kullanabilirsin. Kullanamayacağın ürün anahtarıdır. Ürün anahtarı sadece bir pc içindir. |
![]() |
| Tags |
| lutfen, yardim, acil, etkinlestirme, windows |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows XP Home Etkinleştirme | woldemort12 | Sorunlarınız | 2 | 12.03.08 23:17 |
| yardım lutfen acer ve vista ve xp:) | merhabalar | Sorunlarınız | 1 | 26.12.07 17:34 |
| denetim masasi sorunu vista acil yardım | lider61 | Sorunlarınız | 0 | 15.12.07 18:24 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |