|
|
|||||||
| sponsor links |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Bir arkadaşım FiestaXP'nin CD versiyonunu kurmuş.Bilindiği gibi DVD versiyonundan farklı olarak bu sürümde masaüstü sağ altta oem yazıları sabit kalıyor.
Nasılki vistada SP1 kurulumundan sonra yapılan aktivasyon sonrasında kalan yazıyı (sistem dosyalarının sahipliğini aldıktan sonra user32dll.mui dosyasını değiştirerek) kaldırabiliyorsak XP dede aynı yöntemle değiştirebileceğimizi düşünüyorum. Katılımsız hazırlarken oem dosyalarını değiştirerek istediğim default ayarları yapabildiğim halde kurulu XP bir saattir bunu nasıl beceremediğimi anlayamadım.Yardım ederseniz sevinirim.Kafam iyice durdu çünkü.. Saygılarımla.. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
PC şu an elimde olmadığı için ekran görüntüsü veremiyorum.Ama nette yaptığım aramalarda yükleme linki veren bir sitede benzer ekran görüntüsünden okuyabildiğim kadarıyla şöyleydi:
windows XP Professional yapı 2600 xpsp_sp2_gdr050301-1519 (ServicePack2) Gösterdiğiniz registry yolu klasik wpaEvents içinde oobetimer a FF değerlerini girme yolu mu? |
|
|
||||
|
||||
|
İlginize teşekkür ederim..Pazartesi deneyerek sonucu yazacağım.Saygılarımla..
|
![]() |
| Tags |
| hangisi, dosyasi, user32dllmui, vistadaki |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| vista açılışta bootmgr dosyası eksik hatası veriyor. yardım | dolphin76 | Sorunlarınız | 8 | 06.04.08 19:09 |
| Açılışta "boot.ini dosyası eksik" Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 14.09.07 13:02 |
| .out dosyası | beyer | Sorunlarınız | 1 | 17.07.07 21:28 |
| Windows Cab Dosyası Yükleme Sorunu | Miroğlu | Sorunlarınız | 10 | 17.05.07 12:00 |