| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
bu tartışmayı burada açmayı uygun buldum bir zamanlar Symantec firmasının Norton Utilities diye bir program grubu vardı o program grubunun içinde Norton Speedisk (windowsdaki Defrag benzeri) bir program vardı sonradan adı Diskeeper oldu şimdi konu şu önce XP de Defrag ile hard diskimizi birleştiriyoruz sonra Diskeeper programını açıyoruz bir de bakıyoruz ki birleştirme filan yok aksine tüm kümeler darma dağın tekrar birleştiriyoruz bir deneme yapmak için XP defrag i tekrar açıyoruz ama o da ne ? bu sefer de Defrag kümeleri darma dağın gösteriyor şimdi acaba hangisi haklı yani XP defrag mi Norton Diskeeper mi yoksa ikisinin de bu işten zerre kadar çaktığı yokmu ?? Bu arada şunu da söyleyim deneme yapmak için bağımsız bir programla tekrar birleştirme yaptım ancak sonuç aynı |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Kesinlikle Diskeeper öneriyorum.
|
![]() |
| Tags |
| defrag, norton, speedisk |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Norton ghost 2003 ve "Returning to windows.." diye kaldı | aşkperisi61 | Sorunlarınız | 1 | 12.05.08 12:00 |
| Norton 2007 Vista Uyumluluk Paketleri | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 23.05.07 13:18 |
| Norton AntiVirüs ve Internet Security Sorunu [Çözüldü] | GençTürk | Sorunlarınız | 2 | 07.04.07 13:05 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |