| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
ben xp home edition kullanıyorum.format atıcakken hata yaptım galiba şimdi hem c de hem de d de windows var.c dekini kaldırmak istiyorum acil yardım lazım şimdiden teşekkürler. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Hem C hem de D bölümü içerisinde Windows nasıl oluyor ? Açılışta mesela hangi bölümdeki XP açılıyor.Ayrıca biçimlendirme mi yoksa yükseltme işlemini mi uyguladınız. C bölümündeki XP'den kurtulmak için ,o bölümü XP CD'si ile tekrar biçimlendirebilirsiniz. |
|
|
||||
|
||||
|
basta soruyor hangisini kullanmak istedigimi. bilgisayarimda bir sorun olusmustu.kendi kendine iexplore.exe aciyor bu islem 4mb olmasina ragmen islemci kullanimim %100 oluyordu bende format atarken hata yaptim.
|
|
|
||||
|
||||
|
Açılış bölümünü boot.ini dosyası içerisinden düzenleyip ,sadece tek bir XP'nin açılmasını sağlayabilirsin.Önce C sürücüsünü XP CD'si veya Partition Magic tarzı bir program ile biçimlendirebilirsin.
|
|
|
||||
|
||||
|
partition magicle denedim c ye format atmayı olmadı.galiba programın full olması gerekiyo.bide boot.ini nasıl yapıcağımı açıklayabilirmisin
|
|
|
||||
|
||||
|
Evet.Program ücretli.Aslında XP CD'si ile C bölümünü biçimlendirmeniz sorununuzu çözecektir.
|
|
|
||||
|
||||
|
tamam cd ile yaptım.yardımların için teşekkür ederim.
|
![]() |
| Tags |
| xp düzeltme |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| xp format sorunu-vistadan sonra[Çözüldü] | ertas71 | Sorunlarınız | 13 | 17.02.08 16:48 |
| deepfreeze yüklü pc ye nasıl format atılır | tasamek | Sorunlarınız | 5 | 03.02.08 22:06 |
| Format veya Recovery Yapamıyorum | sas | Sorunlarınız | 0 | 19.12.07 19:17 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |