| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
merhabalar.benim şöyle bir sorunum var:1 ay önce vista kullanıyordum,zaten silmeye karar vermiştim ama bir sürü hatalar vermeye başladı,ve bir akşam bilgisayarı açtımda garip bir yazılar çıktı ve etkinleştirmeniz iptal edilmiştir,yeni ürün anahtarını girin diyordu.crecliydi ve 4 aydır kullanıyordum.ve bir daha bilgisayara giremedim.xp yi kurma kararı aldım,kuruluma girdim vistanın oldu bölümü komple sildim yeniden oluşturdum ve xp yi kurmaya (5 kere)çalıştım ama bir türlü olmuyor.kur dosyaları kopyalarken bazı dosyalar(her seferinde başka başka dosyalar)doğru kopyalanmadı"sabit diskinize yerleştirilmiş olan dosya kurulumu,geçerli bir windows xp sistem yansıması değil"diye hatayla karşılaşıyorum.xp kuruluyo ama hiç bir program kurulmuyor bilgisayara,güncelleştirme alamıyorum ve 2-3 üç gün sonra bilgisayar hiç açılmıyor.biraz uzun oldu ama başka başvuracam ve yardım alacam kimsem yok,yardımcı olurmusunuz lütfen! şimdiden teşekürler!! |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Açıkçası biraz karışık ve çelişki dolu bir yazı olmuş.
WinXP'yi kurmak için 5 kez uğraşmışsınız ve 5. de kurulmuş.Fakat ,program yüklenmiyor kısmı biraz garip geldi.Sonuç olarak kurulan bir işletim sistemine program yüklenmesi için herhangi bir engel olmaması gerekiyor.Yazınızı tekrar okur musunuz ? Belki toparlanması gereken bölümler vardır. |
|
|
||||
|
||||
|
ilgin için sağ ol ICEXOOL.şimdi şoyle toparlayen:"windows kur dosyalarını bilgisayara kopyalıyor"oraya kadar hiç bir sorun yok.kur dosyaları kopyalanırken 5-6 dosya(en son şunlar-msvcp60.dll-d3d8.dll-mshtml.dll)şöyle bir hata veriyo"sabit diskinize yerleştirilmiş olan dosya kurulumu,geçerli bir windows xp sistem yansıması değil""bu hatayı tekrar görürseniz windows xp salayıcınıza başvurun"diye bir yazı çıkıyo.bu hatayı 5-6 dosyada veriyo ve her seferinde başka dosyalar oluyo.devam etmek için enter basın diyo,basıyon devam ediyor sonuna kadar.xp açılıyor her şey normal görünüyo ama güncelleştirmeye geldinen"update.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatması gerekiyo"yazısı çıkıyor ve kapanıyor.cd xp profes.sp2.şimdiye kadar 7-8 kere format atmıştım(aynı cd 2 tane yapmıştım bozulmaya karşı ve ikisi de aynı hatayı veriyo)ve hiç bir sorun yoktu.sonra programları kurmaya istediğimde çeşitli hatalardan dolayı kurulmuyorlar.sadece internet çalışıyo o da 15-20 dakikada bir gidip geliyo.akşam bu xp üstüne vista yükseltmeye denedim o da kurulmuyo.
|
|
|
||||
|
||||
|
Windows CD 'si ile sistemi açın ve kurtarma konsolunda fixmbr komutunu verin ve tekrar XP kurulumunu gerçekleştirin.
http://www.wvdestek.com/forum/Windows-Vist...enue-t1690.html |
|
|
||||
|
||||
|
çok sağ ol.hemen başlıyorum ,iş allah olur.
|
|
|
||||
|
||||
|
söylediklerinizi yaptım, cd taktım,başladı,ordan F2," otomatik sistem kurtarma için hazırlanıyor","windows otomatik sistem kurtarma başlatılıyor",ve şöyle bir yazı çıkıyor"windows otomatik sistem kurtarma disketi,disket sürücüsüne yerleştirin.hazırsanız bir tuşa basın" basıyorum ve yukarıda yazdım"otomatik sistem kurtarma için hazırlanıyor"yeniden ve yeniden aynı yazı çıkıyor.benim disket sürücüm yok.dvd-rw var LG.yani ileri devam etmiyor,hep aynı yerde dönüyor ve aynı yazı çıkıyor.komutu verebilecem bir seçenek hiç çıkmıyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
F2 'ye siz mi basıyorsunuz ? ,bildiğimiz bölümlendirme ekranına gelmiyor mu ? Yoksa direk ASR mi açılıyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
F2 'ye neden basıyorsunuz.Diskleri biçimlendirmeniz gerekiyor.Sorunun BIOS ile uzaktan yakından hiçbir alakası yok.Yapman gereken;kurtarma konsoluna geçip verdiğim konudaki işlemi uygulaman ve temiz XP yüklemesi yapmandır.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Başka bir XP CD'si bulun.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Tags |
| format, sorunuvistadan, sonracozuldu |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| XP Onarıldıktan Sonra Güncelleştirmelerin Alınamaması Sorunu | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 07.12.07 09:48 |
| Vista Dil Sorunu !! [Çözüldü] | merhum | Sorunlarınız | 12 | 13.08.07 22:32 |
| Ultimate tema Sorunu [Çözüldü] | soulinker | Sorunlarınız | 5 | 02.08.07 19:31 |
| vistadan kurtulmak istiyorum | gakgoş | Sorunlarınız | 1 | 21.06.07 00:23 |
| Vista'da Dil Paketi Sorunu [Çözüldü] | GençTürk | Sorunlarınız | 2 | 01.06.07 17:01 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |